Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí sushi
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Zapečené brambory se smetanou
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Luxus řez
Turistická pomazánka
Makový koláč s rebarborou
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Jablečné muffiny I.
Knedlíčky ze strouhanky
Jahodovo-smetanové řezy
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč