Máslové briošky
Briošky na hot dog
Škvarky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Žampionový salát pro mlsné
Vajíčkový salát podle Šárky
Vaječná pomazánka s rukolou
"Slovenský" bramborák
Kuře pečené na medu a citronu
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Bramboráky (křupavé)
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené citronové kuře s jablky a…
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát