Máslové briošky
Briošky na hot dog
Škvarky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Tvarohový koláč s jahodami
Pikantní čalamáda
Meruňkové kefírové řezy
Fofr cuketa na řecký způsob
Bramborovo-sýrové lívance
Jablečný povidlovník - mokrý koláč
Dršťková polévka podle mojí babičky
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Univerzální fíková barbecue marináda
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…