Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí špaldové rohlíky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Špenátová pomazánka
Závitky v rýžovém papíru
Špenátovka
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Rychlý salát s kozím sýrem
Pomazánka z "vepřovky"
Domácí chléb z pekárny
Kuřecí kari s mangem a rýží
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč