Máslové briošky
Briošky na hot dog
Škvarky z domácí pekárny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Rybízový koláč II.
Boloňské brambory
Křupavé cibulové kroužky
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Čoko muffiny
Domácí houskový knedlík
Šneci z listového těsta se zelím -…
Zelňačka s bramborovou kaší
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky nepečené a snadné
Malinová vosí hnízda
Vídeňský bramborový salát
Nepečené lotus kuličky
Vánoční jihočeský kuba
Rafaelo kuličky
Bramborový salát