Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí špaldové rohlíky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Domácí kysané zelí
Norská rybí polévka
Čočková pomazánka
Pohanková dobrota (2 porce)
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
"Jahoďák" - dort
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Krůtí roláda pečená se švestkami
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky