Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí rychloutopenci
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Vejce na maďarský způsob
Zapečené brambory se žampiony
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Turistická pomazánka
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Dýňový koláč s polevou
Mramorový korpus
Celerové karbanátky (sekaná)
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake