Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí ovocná limonáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Bramborové placky s mákem
Ořechové řezy s medovou krustou
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Karamelové řezy s piškoty
Zapečená (nejen) krůtí játra
Makové lívance
Bramborovo-sýrové lívance
Citronový nebo pomerančový krém -…
Pečená řepa s česnekem a fetou
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake