Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí kuřecí čína
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Bramborové hrudky - smažené
Jarní bramborový salát
Knedlíčky ze strouhanky
Sirup z rybízové šťávy
Kuře pečené na bramboráku
Bylinková kachní prsa
Kuře na bramborách z remosky
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…