Máslové briošky
Briošky na hot dog
Domácí paštika v těstě
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nesedí mi množství mléka. Autor si plete jednotky. Správně je 0,2 l a ne dcl
Podle Vrabce by se měly briošky péci pouze z hladké mouky. Také vajec dával víc, vlastně jen žloutky, s bílky je těsto tvrdé.
Medailonky s brokolicí a nivou
Norská rybí polévka
Kynutá bábovka s kakaem
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Kořeněná rajská omáčka
Penne con polo
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Boloňské fazole pro vegany
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros