Pomazánka z červené řepy II.
Celerová pomazánka se sýrem
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Taveňáková pomazánka. Nastrouhaná cibule tam byla zajímavá, chuťově to šlo, ale nic, o čem by člověk psal domů... :)
Mě se také stalo, že cibule byla hořká. proto ji krájím úplně na droboulinko. Jinak úplně výborné.
:'( :-$ :-) =-O :-* <3 :-S
:'( <:-)
moc dobrá pomazánka, přidala jsem ještě trochu šunky, která mi zbyla a snědli jsme ji na posezení
cibule nezhořkne, hořkne jenom štáva z cibule, někdy stačí nechat vyplakat, nebo já ráda nahrazuji cibuli porkem
Použijete-li nerez struhadlo, tak nemůže zhořknout.
Mně už se stalo, že nastrouhaná cibule zhořkla. Od té doby cibuli nikdy nestrouhám.
Cibule určitě nezhořkne, mám to vyzkoušené.
Dělám také takovou pomazánku, někdy přidám i na jemno nakrájené steril. okurky.Ale cibuli na jemno krájím, bála bych se že po strouhání bude hořká.
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Jogurtové řezy
Kuřecí závitky s nivou
Pudinková bábovka
Zeleninové placky s omáčkou
Kokosky s marmeládou
Zeleninová pánev
Nejlepší banánová bábovka
Uzená polévka s kroupami
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake