• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
Napište svůj komentář k receptu

Dobrota z jednoho hrnce

autor: radka1412
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrota z jednoho hrnce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      klobása
    • zakysaná smetana
    • 1
      ks fazole
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • 4
      plátek maso nejlépe krkovice
    • houby čerstvých nebo sušených - předem namočených

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou cibulku orestuju do zlatova, na ni dám na kostičky nakrájené maso, osolím, orestuju, přidám houby a klobásu na kolečka a dusím, až maso změkne. Přidávám vodu podle potřeby, nemělo by jí tam být moc, tak deci.
2
Pak přidám fazole, smetanu, zahřeji a dochutím pepřem a sójovou omáckou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Benova Lenka | 11. 4. 2009 21:46

    je to fakt dobrota, varila som podla receptu, len som použila kuracie vykostené stehná. Dávam za 1.

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 20:08

    Jo,jo,nejdřív,že mají pravidla platit pro všechny,ale do DISKUZÍ nikdo nechce.Když to tak bude brát každý,tak se tu holt bude stále diskutovat nad vším možným,jen ne nad vařením.Také nemám rád hrubky(sám nejsem neomylný),nesrozumitelné recepty a nové recepty typu:voda,cukr,citron a už nebudete mít žízeň a podobně,ale když nakouknete na zmíněné diskuze,tak tam tyto témata již jsou a stačí na ně reagovat.Jenomže na to je většina moc líná-teď i já.Ale Kovářovi na toto poukazují stále dokola...Hezký večer,nekažte si ho,nestojí to za to.Jiří

  • Jana Pátková | 2. 4. 2009 19:40

    Musím říci, že Amy má pravdu ! v tom, co bylo psáno, ale také v tom, že vedle v si přečte komentáře asi tak ????člověků ? Omluva pro ty "čtenáře"!

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 19:31

    ...AMEN...tento pokrm doma občas děláme a říkáme tomu fazolový hrnec.Je to moc dobré a máme to rádi s chlebem. Vložte si třeba do DISKUZE nové téma a můžete pokračovat tam.Jiří

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:20

    A jako reakci na sdola projevené opačné názory uvádím, že nepřispívají k správným vztahům na tomto webu. Omlouvání ledabylosti a smířlivost k neúctě ještě nikdy žádnou společnost k rozkvětu nepřivedlo. Tvůrci tohoto webu mají právo určovat pravidla a my máme povinnost je dodržovat. Inu a omlouvám se za nepatřičné místo tohoto exkurzu.

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:08

    Pravidla mají platit pro všechny a jejich dodržováním by mělo být podmíněno členství. Kdo je nerespektuje, neváží si ostatních, ani společenství jako takového a měl by být důtklivě upozorněn. Pokud nepůjde do sebe, vyloučen. Možná mi vytknete, že pravidlem je, nepsat tyto rozumy pod recepty, ale kdo by si je jinde přečetl?

  • Jarka O. | 2. 4. 2009 14:57

    Paní Ivano, Radko a Moniko, dovolím si s Vámi nesouhlasit. I bez mezer mezi písmeny lze uvařit, lze takový recept i rozluštit (při troše dobré vůle), ale už bych se styděla takto napsaný recept někomu poslat mailem, vytisknout si ho a založit do sešitu. Tím totiž už beru tyto chyby za svoje. Ne každý má k češtině a přehledně napsanému textu laxní postoj. Dát si trochu práce a času a přečíst si pravidla pro vkládání receptů přece nic nestojí. Než jdeme poprvé hrát třeba šachy, taky se nejprve poučíme, jaká jsou pravidla hry. To je totéž ;-)

  • Ivana Vašíková | 2. 4. 2009 13:11

    Paní Radko, vypadá to dobře, vyzkouším to. Jestli někdo neumí uvařit, protože nemá mezery, tak se divím, že ještě neumřel hlady. Nedejte se odradit lidskou tupostí a zase nějaký receptík napište.

  • radka zelenková | 2. 4. 2009 13:10

    Souhlas s p.Monikou.Je to o receptech a ne o čárkách.Nikdo nejsme dokonalí....Hledám něco k večeři,tak mám inspiraci.Děkuju za nápad a pište,nenechte se odradit!

  • Frantiska :) | 2. 4. 2009 11:18

    omlouvam se, ale neda mi to .... mezeru snad umi udelat kazdy, staci zmacknout mezernik

  • monika simova | 2. 4. 2009 10:17

    Paní Gábino,nebuďte zlá,Paní Radka může být starší dáma a neumí třeba natolik s pc.Čitelné to je a když se Vám to nelíbí,tak se na tento recept nekoukejte.Mimochodem vypadá to lákavě paní Radko.

  • Gábina H | 2. 4. 2009 08:11

    Co takhle dávat mezery mezi slova, oddělovat ingredience čárkou? Viz pravidla pro vkládání receptů http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=176

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Houby Klobása Maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

Grilovaný banán

Grilovaný banán

Ovocný dort s želé

Ovocný dort s želé

Vdolky s jablečným rozvarem

Vdolky s jablečným rozvarem

Aspikové mističky

Aspikové mističky

Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

437
Česnekovo-sýrová omáčka
Česnekovo-sýrová omáčka
234
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
224
Čočkový salát s pečenou mrkví a petrželí
Čočkový salát s pečenou…
130
Bramborová pomazánka  na chlebíčky
Bramborová pomazánka na…
119
Citronová bábovka s mákem
Citronová bábovka s mákem

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Návštěva Trumpových v Británii: Melania a Kate u skautů! Co daly dětem?

Návštěva Trumpových v Británii: Melania a Kate u skautů! Co daly dětem?

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact