• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
Napište svůj komentář k receptu

Dobrota z jednoho hrnce

autor: radka1412
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrota z jednoho hrnce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      klobása
    • zakysaná smetana
    • 1
      ks fazole
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • 4
      plátek maso nejlépe krkovice
    • houby čerstvých nebo sušených - předem namočených

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou cibulku orestuju do zlatova, na ni dám na kostičky nakrájené maso, osolím, orestuju, přidám houby a klobásu na kolečka a dusím, až maso změkne. Přidávám vodu podle potřeby, nemělo by jí tam být moc, tak deci.
2
Pak přidám fazole, smetanu, zahřeji a dochutím pepřem a sójovou omáckou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Benova Lenka | 11. 4. 2009 21:46

    je to fakt dobrota, varila som podla receptu, len som použila kuracie vykostené stehná. Dávam za 1.

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 20:08

    Jo,jo,nejdřív,že mají pravidla platit pro všechny,ale do DISKUZÍ nikdo nechce.Když to tak bude brát každý,tak se tu holt bude stále diskutovat nad vším možným,jen ne nad vařením.Také nemám rád hrubky(sám nejsem neomylný),nesrozumitelné recepty a nové recepty typu:voda,cukr,citron a už nebudete mít žízeň a podobně,ale když nakouknete na zmíněné diskuze,tak tam tyto témata již jsou a stačí na ně reagovat.Jenomže na to je většina moc líná-teď i já.Ale Kovářovi na toto poukazují stále dokola...Hezký večer,nekažte si ho,nestojí to za to.Jiří

  • Jana Pátková | 2. 4. 2009 19:40

    Musím říci, že Amy má pravdu ! v tom, co bylo psáno, ale také v tom, že vedle v si přečte komentáře asi tak ????člověků ? Omluva pro ty "čtenáře"!

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 19:31

    ...AMEN...tento pokrm doma občas děláme a říkáme tomu fazolový hrnec.Je to moc dobré a máme to rádi s chlebem. Vložte si třeba do DISKUZE nové téma a můžete pokračovat tam.Jiří

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:20

    A jako reakci na sdola projevené opačné názory uvádím, že nepřispívají k správným vztahům na tomto webu. Omlouvání ledabylosti a smířlivost k neúctě ještě nikdy žádnou společnost k rozkvětu nepřivedlo. Tvůrci tohoto webu mají právo určovat pravidla a my máme povinnost je dodržovat. Inu a omlouvám se za nepatřičné místo tohoto exkurzu.

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:08

    Pravidla mají platit pro všechny a jejich dodržováním by mělo být podmíněno členství. Kdo je nerespektuje, neváží si ostatních, ani společenství jako takového a měl by být důtklivě upozorněn. Pokud nepůjde do sebe, vyloučen. Možná mi vytknete, že pravidlem je, nepsat tyto rozumy pod recepty, ale kdo by si je jinde přečetl?

  • Jarka O. | 2. 4. 2009 14:57

    Paní Ivano, Radko a Moniko, dovolím si s Vámi nesouhlasit. I bez mezer mezi písmeny lze uvařit, lze takový recept i rozluštit (při troše dobré vůle), ale už bych se styděla takto napsaný recept někomu poslat mailem, vytisknout si ho a založit do sešitu. Tím totiž už beru tyto chyby za svoje. Ne každý má k češtině a přehledně napsanému textu laxní postoj. Dát si trochu práce a času a přečíst si pravidla pro vkládání receptů přece nic nestojí. Než jdeme poprvé hrát třeba šachy, taky se nejprve poučíme, jaká jsou pravidla hry. To je totéž ;-)

  • Ivana Vašíková | 2. 4. 2009 13:11

    Paní Radko, vypadá to dobře, vyzkouším to. Jestli někdo neumí uvařit, protože nemá mezery, tak se divím, že ještě neumřel hlady. Nedejte se odradit lidskou tupostí a zase nějaký receptík napište.

  • radka zelenková | 2. 4. 2009 13:10

    Souhlas s p.Monikou.Je to o receptech a ne o čárkách.Nikdo nejsme dokonalí....Hledám něco k večeři,tak mám inspiraci.Děkuju za nápad a pište,nenechte se odradit!

  • Frantiska :) | 2. 4. 2009 11:18

    omlouvam se, ale neda mi to .... mezeru snad umi udelat kazdy, staci zmacknout mezernik

  • monika simova | 2. 4. 2009 10:17

    Paní Gábino,nebuďte zlá,Paní Radka může být starší dáma a neumí třeba natolik s pc.Čitelné to je a když se Vám to nelíbí,tak se na tento recept nekoukejte.Mimochodem vypadá to lákavě paní Radko.

  • Gábina H | 2. 4. 2009 08:11

    Co takhle dávat mezery mezi slova, oddělovat ingredience čárkou? Viz pravidla pro vkládání receptů http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=176

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Houby Klobása Maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú s brokolicí

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Marokánky s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

Výborný špenátek

Výborný špenátek

Dresing na hlávkový salát

Dresing na hlávkový salát

Jehněčí kotlety - grilované

Jehněčí kotlety - grilované

Domácí chleba

Domácí chleba

Kokosový piškot - korpus

Kokosový piškot - korpus

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

22
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
19
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…
18
Linecký koláč mlsné Ivy
Linecký koláč mlsné Ivy
17
Klasické lečo
Klasické lečo
16
Vepřová krkovice se šlehačkou
Vepřová krkovice se…

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact