• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
Napište svůj komentář k receptu

Dobrota z jednoho hrnce

autor: radka1412
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrota z jednoho hrnce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      klobása
    • zakysaná smetana
    • 1
      ks fazole
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • 4
      plátek maso nejlépe krkovice
    • houby čerstvých nebo sušených - předem namočených

Postup přípravy receptu

1
Nakrájenou cibulku orestuju do zlatova, na ni dám na kostičky nakrájené maso, osolím, orestuju, přidám houby a klobásu na kolečka a dusím, až maso změkne. Přidávám vodu podle potřeby, nemělo by jí tam být moc, tak deci.
2
Pak přidám fazole, smetanu, zahřeji a dochutím pepřem a sójovou omáckou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Benova Lenka | 11. 4. 2009 21:46

    je to fakt dobrota, varila som podla receptu, len som použila kuracie vykostené stehná. Dávam za 1.

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 20:08

    Jo,jo,nejdřív,že mají pravidla platit pro všechny,ale do DISKUZÍ nikdo nechce.Když to tak bude brát každý,tak se tu holt bude stále diskutovat nad vším možným,jen ne nad vařením.Také nemám rád hrubky(sám nejsem neomylný),nesrozumitelné recepty a nové recepty typu:voda,cukr,citron a už nebudete mít žízeň a podobně,ale když nakouknete na zmíněné diskuze,tak tam tyto témata již jsou a stačí na ně reagovat.Jenomže na to je většina moc líná-teď i já.Ale Kovářovi na toto poukazují stále dokola...Hezký večer,nekažte si ho,nestojí to za to.Jiří

  • Jana Pátková | 2. 4. 2009 19:40

    Musím říci, že Amy má pravdu ! v tom, co bylo psáno, ale také v tom, že vedle v si přečte komentáře asi tak ????člověků ? Omluva pro ty "čtenáře"!

  • recepty 73 | 2. 4. 2009 19:31

    ...AMEN...tento pokrm doma občas děláme a říkáme tomu fazolový hrnec.Je to moc dobré a máme to rádi s chlebem. Vložte si třeba do DISKUZE nové téma a můžete pokračovat tam.Jiří

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:20

    A jako reakci na sdola projevené opačné názory uvádím, že nepřispívají k správným vztahům na tomto webu. Omlouvání ledabylosti a smířlivost k neúctě ještě nikdy žádnou společnost k rozkvětu nepřivedlo. Tvůrci tohoto webu mají právo určovat pravidla a my máme povinnost je dodržovat. Inu a omlouvám se za nepatřičné místo tohoto exkurzu.

  • Amy - | 2. 4. 2009 19:08

    Pravidla mají platit pro všechny a jejich dodržováním by mělo být podmíněno členství. Kdo je nerespektuje, neváží si ostatních, ani společenství jako takového a měl by být důtklivě upozorněn. Pokud nepůjde do sebe, vyloučen. Možná mi vytknete, že pravidlem je, nepsat tyto rozumy pod recepty, ale kdo by si je jinde přečetl?

  • Jarka O. | 2. 4. 2009 14:57

    Paní Ivano, Radko a Moniko, dovolím si s Vámi nesouhlasit. I bez mezer mezi písmeny lze uvařit, lze takový recept i rozluštit (při troše dobré vůle), ale už bych se styděla takto napsaný recept někomu poslat mailem, vytisknout si ho a založit do sešitu. Tím totiž už beru tyto chyby za svoje. Ne každý má k češtině a přehledně napsanému textu laxní postoj. Dát si trochu práce a času a přečíst si pravidla pro vkládání receptů přece nic nestojí. Než jdeme poprvé hrát třeba šachy, taky se nejprve poučíme, jaká jsou pravidla hry. To je totéž ;-)

  • Ivana Vašíková | 2. 4. 2009 13:11

    Paní Radko, vypadá to dobře, vyzkouším to. Jestli někdo neumí uvařit, protože nemá mezery, tak se divím, že ještě neumřel hlady. Nedejte se odradit lidskou tupostí a zase nějaký receptík napište.

  • radka zelenková | 2. 4. 2009 13:10

    Souhlas s p.Monikou.Je to o receptech a ne o čárkách.Nikdo nejsme dokonalí....Hledám něco k večeři,tak mám inspiraci.Děkuju za nápad a pište,nenechte se odradit!

  • Frantiska :) | 2. 4. 2009 11:18

    omlouvam se, ale neda mi to .... mezeru snad umi udelat kazdy, staci zmacknout mezernik

  • monika simova | 2. 4. 2009 10:17

    Paní Gábino,nebuďte zlá,Paní Radka může být starší dáma a neumí třeba natolik s pc.Čitelné to je a když se Vám to nelíbí,tak se na tento recept nekoukejte.Mimochodem vypadá to lákavě paní Radko.

  • Gábina H | 2. 4. 2009 08:11

    Co takhle dávat mezery mezi slova, oddělovat ingredience čárkou? Viz pravidla pro vkládání receptů http://forum.recepty.cz/viewtopic.php?t=176

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole Houby Klobása Maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Václavovy těstoviny

Václavovy těstoviny

Staročeská svíčková bez masa

Staročeská svíčková bez masa

Dvojbarevný jablečný koláč

Dvojbarevný jablečný koláč

Kuřecí řízečky - marinované

Kuřecí řízečky - marinované

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Pivní výpečky s bramborovými noky

Pivní výpečky s bramborovými noky

Plec pečená (nejen) se zelím

Plec pečená (nejen) se zelím

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

118
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
49
Plněná sýrová roláda
Plněná sýrová roláda
46
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
24
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Dobrota z jednoho hrnce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact