• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Dobrá margot bábovka

autor: apfele
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dobrá margot bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,50
      hrnek voda
    • 4
      ks vejce
    • 100
      g cukr
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 1
      ks margotka

Postup přípravy receptu

1
Do mouky smíchané s práškem do pečiva přidáme olej, vodu, žloutky, cukr a vyšleháme těsto. Pak přidáme natrouhanou čokoládu Margot a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a upečeme. Peču na 170 °C cca 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Bábovka Margot

Bábovka Margot

Dobrá zeleninová polévka

Dobrá zeleninová polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Týnka | 20. 2. 2012 19:17

    Margot bábovka Výbornáááá jen se zaprášilo :-)

  • Petra | 15. 1. 2011 21:30

    Výborný. Jelikož se já po margotce můžu sama utlouct, dávám do těsta minimálně 2 čokolády Margot !!! Aspoň to není moooc suché .

  • tereza R | 18. 2. 2009 13:26

    Dnes jsem pekla-moc dobrá,není suchá!!Cukru jsem dala jen 60g a bohatě stačilo, záleží na vkusu.Formu jsem vysypala kokosem.Pro milovníky margotky ideální:-))

  • Petule B. | 20. 6. 2008 18:54

    Dnes jsem ji upekla poprvé, držela se přesně receptu a bábovka byla móóóc dobrá. Určitě si ji brzy zopáknem, možná zkusím dortovou formu, marmeládu a krém, jak tu radí v komentářích. Děkuji za recept i inspiraci.

  • iva nemcova | 5. 5. 2008 19:47

    Vyborna mnamka ! behem peceni i po upeceni krasne voni,je nadychana, rada bych zopakovala,ale Margotku tady nedostanu,privezla mi ji mamka. Diky za recept,davam za 1.Az pojedu do Cech aspon vim,co mam nakoupit :-)

  • Andrea Šimková | 27. 9. 2007 13:26

    Dělala jsem jí a jen se po ní zaprášilo.Děkuji za recept a jdu jí znovu péct.

  • Hana Srnová | 1. 5. 2007 21:13

    Pekla jsem již 2x. Jednou klasicky bábovku, osvědčila se. Podruhé do dortové formy jako dort. Korpus jsem dvakrát rozřízla, potřela zavařeninou, poté čokoládovým krémem. Navrch čokoládová poleva posepaná kokosem a dobrota byla na světě. Dávám za 1 a děkuji za recept. Řadím do oblíbených rychlovek.

  • Anonym | 7. 3. 2007 16:22

    Vejce dávám celé, ale přidávám špetku soli a lžíci rumu. Moc dobré.

  • Lenka | 7. 3. 2007 16:18

    Dělám něco podobného, jenom ne do bábovkové formy, ale do kulaté nebo „zapékací mísy”. Navrh potřu čokoládovou polevou a posypu kokosem. A můžu říci, že se po řezech jenom zapráší.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Margotka Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pudinkový koláč III.

Pudinkový koláč III.

Fitness Makovec

Fitness Makovec

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Kus Kus (Cous Cous)

Kus Kus (Cous Cous)

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Čočková polévka

Čočková polévka

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

21
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
20
Vánoční marokánky
Vánoční marokánky
15
Mexická tortilla se zelným salátem
Mexická tortilla se…
14
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
13
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené linecké, pracny, rohlíčky, ořechy i vosí hnízda
Vánoční cukroví podle Josefa Maršálka: Vylepšené…
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky do papírového sáčku
Jak uložit cukroví? Linecké do krabice, kokosky…
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
AHA.cz Neskutečná proměna! Koktová šla s pravdou ven

Neskutečná proměna! Koktová šla s pravdou ven

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Mareš vyhlásil obří koncert pro Patrika: Peníze pro Nikolu a syna

Mareš vyhlásil obří koncert pro Patrika: Peníze pro Nikolu a syna

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

Magické datum 12. 12.: Šance na restart. Jak vám pomůže energie dvanáctek?

  • Recepty.cz
  • Dobrá margot bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact