Dietní jablečný závin
Tvarohová bábovka rychlá a dietní
Hovězí polévka s masem - dietní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
no ja med vždy tepelně upravovala tak to asi zaleži na každem jak se k tomu posatví:))
Ďakujem:)))
Dle Ajurvédy se nemá med tepelně upravovat, raději tedy použít komplet hnědý surový cukr, a med třeba do náplně ...
med není nutnost, v podstatě to muže osladit čimkoli, ten med je tam jen aby byla rolada vice "zdravá":)
Terka, prosím vás, je tam ten med nutný alebo možno zvýšiť podiel cukru ?
Špagety s mletým masem a zeleninou
Zapečená cuketová mísa
Alpský Kaiserschmarrn
Bábovka z marmelády (džemu)
Banánovo - čokoládové řezy
Měkké medové perníčky
Krkovička s bylinkovým máslem
Broskvová limonáda s melounem
Utopenci podle Gajzy
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky