• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dia jogurtové řezy s rebarborou
Napište svůj komentář k receptu

Dia jogurtové řezy s rebarborou

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kelímek bílý jogurt 150 ml
    • 1
      kelímek ovocný jogurt 150 ml (já zvolila borůvkový)
    • 1,33
      hrnek špaldová mouka (450 ml)
    • 0,50
      hrnek hrubá mouka
    • 4
      ks vejce
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      lžíce javorový sirup (lze nahradit diacukrem na pečení)
    • 1
      lžíce clara - sladidlo na pečení
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek mléko (dle potřeby)
    • rebarbora
  • Drobenka
    • 100
      g hrubá mouka
    • 100
      g fruktopur (ovocný cukr)
    • 100
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Očištěnou a oloupanou rebarboru nakrájíme na malé kousky a prolijeme vařící vodou, necháme vychladnout.
2
V míse s mícháme všechny přísady a pečlivě promícháme do hladka. Mléko dáváme podle potřeby, těsto by mělo být polotekuté, asi jako piškotové. Těsto vlijeme na pekáč – buď vymazaný a vysypaný, nebo použijeme pečící papír.
3
Uhladíme a posypeme rebarborou. Přísady na drobenku smícháme v misce a rozdrobím. Tím pak posypeme koláč.
4
Troubu si vyhřejeme na 180 °C. Upečeme do růžova dle naší trouby. Já pekla horkovzduchem na 175°C asi 40 min., v půlce pečení musím pekáč otočit, po uplynutí doby vypnu troubu a ještě nechám dojít cca 10 min.
5
Inspiraci k tomuto receptu jsem našla zde. http://www.recepty.cz/recept/jogurtovy-kolac-s-reb... a moc děkuji autorce za nápad ;-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

Jogurtový koláč s rebarborou

Jogurtový koláč s rebarborou

Koláč s rebarborou

Koláč s rebarborou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia - | 31. 5. 2010 10:44

    http://www.recepty.cz/recept_pkateg.asp?id_podkategorie=JNLPPNK3&id_kategorie=JNLQCOO5

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pečení Vaření Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Clara - sladidlo na pečení Fruktopur Hrubá mouka Javorový sirup Máslo Mléko Ovocný jogurt Prášek do pečiva Rebarbora Rostlinný olej Špaldová mouka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Mřížkový dýňový koláč

Mřížkový dýňový koláč

Katův šleh (drůbeží)

Katův šleh (drůbeží)

Ryba s těstovinami

Ryba s těstovinami

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Vepřové maso v lepkavé marinádě

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s drobenkou

Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…

Carpaccio z rajčat

Carpaccio z rajčat

Biskupský chlebíček - hrnkový

Biskupský chlebíček - hrnkový

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
30
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
19
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
18
Dušené zelí
Dušené zelí

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

Pozadí ďábelské show Zrádci 2: Hrad za miliony i vražedné tempo! A Brzobohatá mrzla...

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Dhál indický, falešný (čočková kaše s rýží), základní recept
Dhál indický, falešný (čočková kaše s…
Dhal s mušlemi
Dhal s mušlemi
DIA Andělské slzy
DIA Andělské slzy
Dia kokosové kuličky
Dia kokosové kuličky
Dia rohlíčky s ořechy
Dia rohlíčky s ořechy
Dia roláda
Dia roláda
  • Recepty.cz
  • Dia jogurtové řezy s rebarborou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact