• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
Napište svůj komentář k receptu

Dětská přesnídávka II.

autor: Eva F.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dětská přesnídávka II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg jablka (nebo 1 kg jablek a 1 kg broskví)
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      dl voda
    • 2
      dl cukr krystal
    • 1
      ks citron

Postup přípravy receptu

1
Vše povaříme na kaši. Vychlazené rozmixujeme, přidáme šťávu z 1 citronu, rozdělíme do malých zavařovacích sklenic a sterilujeme jako okurky (80 °C, 20 minut).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zdravá dětská pomazánka

Zdravá dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarmila Kopalová | 10. 11. 2007 20:09

    Já dělám také jablečnou přesnídávku,ale přidávám mrkev v poměru 1:5 a sladím podle chuti.Oloupaná a odjadřená jablka rozvařím a mrkev rozvařímn zvlášt,vše rozmixuju pak spojím dohromady osladím podle chuti a zavařím na 80stupnů na 20 min a je vynikající

  • Gabriela | 24. 9. 2007 18:29

    Dobrý den, vyzkoušela jsem Vaše přesnídávky a byly opravdu vynikající. Akorát nastal jeden problém a to, že se mi po zavaření začaly kazit. Můžete mi poradit, jak to příště udělat nebo co eventuelně přidat, aby se mi nekazili a nějaku dobu vydržely zavařené? Moc krát děkuji.

  • helenus helenus | 9. 1. 2006 15:16

    Presnidávka je moje obľúbené jedlo - pridávam si do nej piškóty a vtedy je to to pravé orechové! Pri zaváraní dávame len vanilínový cukor - väčšinou stací jedno vrecko na 1 kg jabĺk. Keď pridávame ovocie (čerstvé alebo aj kompótované), tak v pomere 1:1. Do jahodovej a slivkovej presnidávky dávame namiesto vanilínového škoricový cukor. Ak je presnidávka aj tak príliš kyslá, tak dáme do pohára (originál od presnidávky) 1 - 2 tabletky sladidla (presnidávku pred konzumáciou premiešame - sladidlo sa rozpustí). Jablká nelúpeme, len vykrojíme jaderník, jablká rozvaríme na kašu, čiastočne vychladnuté rozmixujeme a pretrieme cez sitko - takto je to rýchlejšie.

  • Eva Furianová | 4. 1. 2006 01:19

    Martinko, že sa má ovocie očistiť, to vie snáď každá gazdinka. Puding nedávam, lebo podporuje kvasenie!

  • Martina | 3. 1. 2006 17:22

    Jablka je treba okrat a odjadrit.Muzete pridat jakekoliv ovoce k jablkam.Pro jemnejsi chut rozmicham vanilkovy pudink ve vode a pak celou smes provarim asi 2mim.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Snídaně Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr krystal Jablka Vanilkový cukr Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hummus

Hummus

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Rychlokvašky mého manžela

Rychlokvašky mého manžela

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Dýňové pyré s bramborem

Dýňové pyré s bramborem

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Fitness špagety s hovězím masem

Fitness špagety s hovězím masem

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Uzena polévka se zeleninou a bramborem.

Uzena polévka se zeleninou a…

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

22
Makovec raz dva - výborný
Makovec raz dva - výborný
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori
13
Poke bowl s lososem
Poke bowl s lososem
11
Cuketovo-brokolicový krém
Cuketovo-brokolicový krém

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz První slova dcery Freddieho Mercuryho (†45): Třicet let tajností a lží!

První slova dcery Freddieho Mercuryho (†45): Třicet let tajností a lží!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

  • Recepty.cz
  • Dětská přesnídávka II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact