• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Ďáblova pochoutka
Napište svůj komentář k receptu

Ďáblova pochoutka

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďáblova pochoutka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 500
      g kysané zelí
    • 100
      g anglická slanina
    • 200
      g sýr niva
    • 2
      ks cibule
    • 2
      dl zakysaná smetana
    • rajský protlak
    • česnek
    • chilli
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Cibuli a česnek nakrájíme najemno a osmažíme, přidáme mleté maso, nastrouhaný sýr a podusíme. Vmícháme protlak a koření podle chuti.
2
Dáme do vymazané zapékací mísy, potřeme smetanou, zasypeme zelím a na kostičky nakrájenou slaninou. Pečeme asi hodinu. Vyklopíme a krájíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní fazolová pochoutka

Pikantní fazolová pochoutka

Dýňová pochoutka

Dýňová pochoutka

Zeleninová pochoutka

Zeleninová pochoutka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • girlska
    girlska | 4. 6. 2011 21:57

    Je to dobré, dost syté. Příště bych asi ubrala slaninu. A nešlo by tam nekysané zelí? :)

  • kalash.nika | 1. 5. 2011 21:49

    Chúťově geniální, právě dopékám a chodím ochutnávat už do trouby, takže dávám za 1. Akorát mám pocit, že to bude špíš na lžíci, než na krájení.

  • Greinerova | 13. 2. 2011 17:20

    Moc dobré a rychlé

  • Anna | 18. 12. 2010 19:24

    Vynikajúce! Doporučujem :-) 1

  • Sebi | 11. 12. 2010 12:50

    Opravdu je to moc dobré a rychlé jídlo. Doporučuji :-) 1

  • Petra Krylova | 12. 1. 2010 17:29

    Vazne super! Uz budu delat podruhe :-)

  • Jana Pátková | 30. 5. 2009 12:17

    Tak jsem to dnes uvařila - upekla, ale máme doma probléma ? Mám to nějako řídké ? - že by maso pustilo tolik šťávy, asi jo, chuťově moc a moc dobré, jen to nemohu krájet ? Nabíráme velkou naběračkou a jde to, takže hodotím 1.

  • Marie Šindelová | 29. 5. 2009 09:16

    Celý týden jsem byla nucena vařit pro velký počet strávníků.Takové recepty z jednoho pekáče se v tomto případě opravdu vyplatí a navíc je to velice chutné.Dávám 1.Zakládám do oblíbených.Přikusovali jsme čerstvé pečivo.

  • Danka Snášelová | 11. 5. 2008 09:46

    Výborné papáníčko. Něco jako Koložvárská kapusta, ale časově rychlejší podobě. Místo rajského protlaku jsem dala asi 1,5 dcl ostrého kečupu, 6 velkých stroužku česneku (mleté maso to snese) a Nivy okapánek víc. Pozor NESOLIT!!!Jídlo je díky Nivy slané dost. Jedli jsme to s manželem na večeři s chlebem - pohádka. Ještě zbylo, tak dnes udělám k tomu brambory. Dávám velikánskou 1.

  • Jarka | 8. 3. 2008 13:05

    Tak právě jsme se z manželem nacpali,je to moc výborné.Jako přílohu jsem zvolila topinky.Moc výborné.

  • Anonym | 4. 3. 2008 11:39

    KOlik toho protlaku?

  • Katka | 3. 3. 2008 23:36

    Jaká je k tomu vhodná příloha prosím? Knedlík?

  • lenka | 3. 3. 2008 20:46

    Jakou teplotu mám zvolit pro zapékaní?

  • Hana Lorencová | 7. 10. 2006 17:54

    Římský hrnec nepoužívám, zkuste.

  • Hana Rožníčková | 7. 10. 2006 16:57

    Tak tohle by možná šlo i do římského hrnce, co myslíte paní Hano?

  • Marty | 7. 10. 2006 15:57

    Tak jsem to prave dal do trouby...Zatim to vypada moc dobre...pak napisi jake to bylo..

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Uzené Mleté Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Chilli Cibule Kysané zelí Mleté maso Pepř mletý Rajský protlak Sůl Sýr Niva Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Kynuté těsto - základní recept

Kynuté těsto - základní recept

Obalované koblížky

Obalované koblížky

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Špagety alla puttanesca

Špagety alla puttanesca

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Špecle s fazolkami

Špecle s fazolkami

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

31
Dušený špenát se schwarzwaldskou šunkou
Dušený špenát se…
25
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
17
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
14
Slovenské rohlíky
Slovenské rohlíky
11
Domácí granola
Domácí granola

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

Devátý díl Zrádců plný „grilování“ soupeřů: Karty života a smrti na hřbitově

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Ďábelské toasty - směs
Ďábelské toasty - směs
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďábelský Pangasius
Ďábelský Pangasius
Daiquiri
Daiquiri
Dal Makhani
Dal Makhani
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní šťávě
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní šťávě
  • Recepty.cz
  • Ďáblova pochoutka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact