• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelský Pangasius

autor: Anicha
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 35
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelský Pangasius
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      ks filety Pangasius
    • 50
      g slanina
    • 2
      ks česnek paličky
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      ks petrželová nať kytička
    • olivový olej
    • sůl
    • chilli
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1 - 2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
2
1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety.Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
3
V předem rozehřáté troubě na 250° pečeme 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Smažený pangasius trochu netradičně

Smažený pangasius trochu netradičně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vuhioed | 10. 10. 2013 13:22

    Rychlé a výborné :-) Taky jsem místo petrželky použila oregáno a nedělala jsem to moc ostré :-))

  • ewelina.hr | 2. 3. 2013 13:53

    Také musím pochválit, opravdu velmi dobré. Sice jsem udělala menší úpravy dle naší chuti, ale i tak to bylo jednoduché a výborné. Moc chválím. V létě určitě vyzkoušíme i venku na grilu.

  • Lucie | 10. 10. 2011 12:35

    vynikající :-)

  • karkulka.a | 20. 6. 2011 14:17

    vynikající....

  • zuzana | 29. 5. 2011 11:17

    chutná to výtečně

  • nikola | 29. 5. 2011 11:12

    je to super

  • Lucka | 26. 5. 2011 08:58

    Výborné!!! Dávám za 1* :-)

  • bumbrdlik333 | 29. 3. 2011 13:54

    Taky nám to chutnalo :-) :-)

  • vysmata.kata | 29. 3. 2011 12:10

    Tak vyzkoušeno a velmi chváleno. Přítel se jen olizoval ;-)

  • vysmata.kata | 24. 3. 2011 16:07

    Tak tohle musím zkusit, přitel miluje ryby a chtělo by to už něco nového. určitě napíšu jak chutnalo! 8-)

  • Atlantik20 | 13. 3. 2011 11:27

    Taky moc dobré!! :-) :-)

  • MartikK
    MartikK | 12. 3. 2011 14:32

    Výborné, děláno bez chilli, aby to mohl baštit i prcek. Místo petrželky použita směs oregano a bazalka a také to bylo moc dobré. Píšu za 1.

  • Venc
    Venc | 3. 12. 2010 14:10

    Také se musím přidat..je to super ...akorát si musím ohlídat pálivost...já to přímo miluji ale co zbytek rodiny....poprvé jsem přidal právé feferonky z Maďarska a výsledek DOSLOVA ĎÁBELSKÝ PANGÁCIUS... :-D napodruhé už tento recept mně vyšel.... O:-)

  • Jan Ludvík | 6. 2. 2010 10:19

    Výborná věc, k tomu čínské kari nudle a budete se olizovat až za ušima.

  • Dana Sobotová | 18. 9. 2009 18:57

    Vyzkoušeno a musím říct, že ryba byla výborná a moc jsme si všichni pochutnali. Protože nemám ráda ostré jídlo, chilli koření jsem nahradila grilovacím a super. Dávám za 1 a do oblíbených.

  • Lucie Konupková | 8. 8. 2009 15:48

    Ďábelský pangasius je opravdu výborný..akorát jsem neměla petrželku, tak jsem to posipala oregánem a nic jsem nezkazila.. chuť výborná;) jako přílohu jsem udělala bramborovou kaši k tomu dušenou brokolici a okurkový salát;) Mnam to byl výbornej oběd..Příště to také vyzkouším ugrilovat..

  • Jana Štuksová | 31. 7. 2009 23:50

    Už jsem pekla v troubě,zítra bude na grilu.Opravdu dobré.

  • Lucie Mlýnková | 1. 7. 2009 15:56

    Takto připravená ryba se dá i ugrilovat :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Česnek Chilli Cibule Filety Olivový olej Petrželová nať Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dunajské vlny

Dunajské vlny

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Žampionový salát pro mlsné

Žampionový salát pro mlsné

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách

Bylinková krůtí (nejen) stehna na…

Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu

Vegetariánské špízy s feta sýrem na…

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

38
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
28
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Pracny - recept po babičce
Pracny - recept po…
18
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Krize u Vémolových: Lela balí kufry?! Shání si prý nové bydlení

Krize u Vémolových: Lela balí kufry?! Shání si prý nové bydlení

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Další doporučené recepty:

Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelské toasty - směs
Ďábelské toasty - směs
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
Daiquiri
Daiquiri
Dal Makhani
Dal Makhani
  • Recepty.cz
  • Ďábelský Pangasius
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact