• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelský kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelský kotlík

autor: petrasek
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelský kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hovězí maso
    • 300
      g vepřové maso
    • 1
      ks cibule
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • pepř mletý
    • 1
      kostka masox
    • 200
      g měkký salám
    • 3
      ks feferonka
    • hladká mouka
    • sádlo
    • 3
      lžíce paprika - sladká
    • 3
      lžíce pálivá paprika
    • 150
      lahev kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme oba druhy masa nakrájené na nudličky, mletou papriku, pepř masox a dusíme, než je maso měkké.
2
Potom přidáme salám, lečo, feferonky, kečup a ještě povaříme.
3
Nakonec zahustíme moukou.
4
Podáváme s pečeným bramborem, nebo s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Pangasius

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra Kučová | 14. 4. 2006 08:14

    Nad očekávání - vynikající !! Malinko jsem ho vylepšila, spolu s cibulkou jsem osmažila slaninu na kousky , dolila černým pivem a zahustila moukou a chlebem. Feferonky jsem dala 2.Manžel neustále obcházel kolem hrnce a ochutnával. Fakt výtečné.

  • Anonym | 31. 3. 2006 20:39

    Moc děkuji , paní Zdenko. M

  • Zdena z JM | 31. 3. 2006 09:21

    Postup v pomalém hrnci je velmi snadný:všechny ingredience,včetně mouky jsem smíchala.Vynechala jsem akorát sádlo,maso nějaký tuk pustilo.Hrnec jsem zapla na nižší teplotu (má 2 stupně,tak na ten nižší) a nechala asi 8 hodin zapnutý.Bylo to vynikající,masíčko se jen rozpadalo.

  • Anonym | 29. 3. 2006 22:25

    Paní Zdeno, můžete napsat ten postup v pomalém hrnci? mockrát děkuji

  • Zdena z JM | 29. 3. 2006 10:46

    Vařila jsem v tzv.pomalém hrnci.Bylo to vynikající.Kečupu jsem dala jen asi 2 dcl a feferonku jen jednu,aby to nebylo zase moc ďábelské.Dávám za 1.

  • Petra Šmejkalová | 1. 3. 2006 19:27

    Ale můžete si ho dát i méně a pak podle sebe přidat.

  • Petra Šmejkalová | 1. 3. 2006 12:58

    Je to počítáno z kečupu,který má 90 dkg.

  • chemik | 1. 3. 2006 10:05

    Zahustit tmavou jíškou.

  • Zdena z JM | 1. 3. 2006 09:51

    Tento recept vyzkouším v tzv.pomalém hrnci,který jsem si před nedávnem pořídila.Akorát ta 1/3 láhve kečupu je pro mě dost nejasný pojem.Prosím o upřesnění a pak dám vědět,jak se kotlík podařil a jak chutnal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Hladká mouka Hovězí maso Kečup - jemný Masox Měkký salám Pálivá paprika Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Vepřové maso Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborové řezy

Rebarborové řezy

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Třešňový štrúdl s mandlemi

Třešňový štrúdl s mandlemi

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…

Syrečková pomazánka II.

Syrečková pomazánka II.

Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem

Zeleninový salát s lososem a…

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

266
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
30
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
30
Ratatouille IV.
Ratatouille IV.
24
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
20
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

Bohuš Matuš ukázal svou krásnou rodinu: Malá Natálka je šoumenka po tatínkovi!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Ďábelský kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact