• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské toasty - směs

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské toasty - směs
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 0,50
      kg cibule
    • 1
      ks česnek větší palička
    • 1
      kg vepřový bůček libovější
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka pálivá paprika mletá

Postup přípravy receptu

1
Papriky, rajčata, cibuli a česnek očistíme, trochu překrájíme, trochu osolíme a uvaříme v hrnci do měkka. Bůček vaříme v papiňáku cca 1,5 hod. ve slané vodě s přidáním feferonky. Po uvaření všechno umeleme na masovém strojku, dosolíme, přidáme pepř, pálivou papriku a koření dle vlastní chuti, promícháme a necháme ještě přejít var. Pak plníme do malých skleniček a necháme sterilovat cca 1 1/4 hodiny.
2
Vydrží neskutečně dlouho - pokud je dříve nesníte, jsou vynikající na topinky a tousty. Také je to skvělá zásoba do rezervy pro případ nenadálých návštěv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

Smažené toasty se špenátem a sýrem

Smažené toasty se špenátem a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • harry1 | 18. 1. 2013 06:50

    je to super ale je opravsdu lepsi buček upect a zeleninu podusit ,palivou papriku jsem nahradil sladkou 1 ku 1 s chilli

  • recepty73
    recepty73 | 20. 9. 2011 13:24

    ...bůček nevařím, ale peču, má mnohem lepší chuť, pak pomelu. Zeleninu melu rovnou syrovou a pak všechno povařím... Je vynikající na špagety a topinky...

  • saxana | 4. 7. 2007 16:40

    Zifka, ja zavaruji v troube uz roky. Pouzivam pouze 1/5l sklenice, aby se s nima dobre manipulovalo, troubu rozehreji na maximum, sklenice naskladam do vyssiho pekace, naspodek dam uterku. Zaliji horkou vodou a dam do trouby na 30 minut.

  • Jana | 28. 7. 2006 11:39

    Není zbytečné vařit bůček 1,5 h v papiňáku?Půlhodina by jistě stačila,zvlášť pokud se pak mele a ještě steriluje.Papriky,cibuli,rajčata a česnek bych podusila na pánvi,taková vařená cibule-fuj.Co se týče sterilování masových konzerv,je třeba je vařit opravdu na 100 st.,nejlépe 1 h,pak nechat 1-2 dny v lednici a znovu sterilovat stejným způsobem-tj.vařit 1h při 100st.Jinak se snadno může stát,že se zkazí.Moje tchyně takhle zavařovala maso po zabíjačce.

  • Žofia | 27. 7. 2006 14:31

    Má niekto skúsenosti sterilizáciiu v rúre, keď sa dávajú poháre do studenej rúre? - kompóty,maso ... na aký stupeň a ako dlho?Môže niekto poradiť, mne sa to proste nedarí.Preto prosím o pomoc, ďakujem.

  • H | 26. 7. 2006 22:21

    Moje matka říkala,že maso které se steriluje se musí dělat ve speciálních sklinkách s červenou gumičkou a sterilovat nejméně 2 hodiny. Je to opravdu nutné?

  • Radka A. | 12. 11. 2005 21:30

    Chtěla bych se k tomuto receptu zeptat: mají se rajčata před vařením loupat a vyndat z nich jadýrka? A jak je uvedeno, že se má zelenina uvařit v hrnci do měkka, tak to znamená ve vodě nebo jen "ve vlastní šťávě"? A feferonka se má také namlít spolu s bůčkem?

  • b | 9. 9. 2005 09:35

    Tak toto vyrábí moje mamka a pak na ní loudíme domů skleničky. Je to opravdu dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Feferonka Pálivá paprika Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolice s česnekem

Brokolice s česnekem

Boloňské špagety po anglicku

Boloňské špagety po anglicku

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Pomazánka křenová a česneková

Pomazánka křenová a česneková

Zapečený lilek  (nejen) s rýží

Zapečený lilek (nejen) s rýží

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Domácí snickers

Domácí snickers

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

191
Tvarohové řezy
Tvarohové řezy
51
Klasické lečo
Klasické lečo
50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Klatovské závitky / ptáčky / roládky -  po našem
Klatovské závitky /…
27
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Nova už má náhradu za Kašpárka: V Hell’s Kitchen bude řádit Hranáč z VyVolených!

Nova už má náhradu za Kašpárka: V Hell’s Kitchen bude řádit Hranáč z VyVolených!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Ďábelská směs na topinky
Ďábelská směs na topinky
Ďábelské fazole
Ďábelské fazole
Ďábelské mušle
Ďábelské mušle
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou
Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…
Ďábelský Pangasius
Ďábelský Pangasius
Ďáblova pochoutka
Ďáblova pochoutka
  • Recepty.cz
  • Ďábelské toasty - směs
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact