• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Ďábelské špagety
Napište svůj komentář k receptu

Ďábelské špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ďábelské špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení špagety
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 1
      plechovka ďábelská směs na toasty
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • tvrdý sýr na postrouhání

Postup přípravy receptu

1
Špagety uvaříme tak, jak jsme zvyklí. Na oleji orestujeme cibulku na jemno nakrájenou a přidáme vepřovou konzervu a ďabelské tousty. Pořádně zamícháme a necháme povařit. Potom podle chuti přidáme kečup a ještě chvíli necháme povařit. Na konec dáme na talíř a posypeme strouhaným tvrdým sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské toasty - směs

Ďábelské fazole

Ďábelské fazole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MatějP | 18. 10. 2010 17:00

    Moc mi to nechutnalo

  • Alena | 21. 8. 2007 15:13

    Je opravdu lepší konzervu nahradit mletým masem.

  • Vratik | 24. 4. 2007 11:40

    Taky delam neco podobnyho, akorat pouzivam jako zaklad jen dabelsky toasty, davam do toho cesnek, smetanu, chilli a jarni cibluku :o)

  • Andrea Brenkusová | 1. 4. 2007 10:36

    Ja delam neco podobneho. Davam tam veprovou konzervu, leco, feferonky, a ostry kecup. Je to vyborne. Andrea.

  • Žiži | 13. 3. 2007 10:49

    dneska je chci vyzkoušet tak jsem zvědavá, ale určitě budou skvělý, pro anonyma - když jsou to Ďábelské špagety musí být ostré!!!

  • Vratislava Kovaříková | 1. 9. 2006 12:34

    Já dělém něco obdobného ale z mletého masa, místo ďábelských toustů dávám čili koření a feferony,kečup taky ostrý, cibuli,česnek,můj přítel se po tomto ostém může utlouct. Vraťka

  • Tereza | 24. 8. 2006 19:32

    Já sem do toho dala 3 malý cibule a navíc česnek, sůl a provensálské koření. Bylo to moc dobrý

  • Anonym | 2. 5. 2006 13:26

    proc vse z konzervy

  • Anonym | 23. 12. 2005 15:56

    hm nic moc moc vostrý

  • Katka | 14. 12. 2005 09:00

    Já tam přidávám ještě sůl a česnek.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Ďábelská směs na toasty Kečup - jemný Špagety Tvrdý sýr Vepřové maso ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Rychlý, levný oběd

Rychlý, levný oběd

Milánské špagety ala zuzanka

Milánské špagety ala zuzanka

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
18
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Celerový krém
Celerový krém
13
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

Zemřela Čirina (†75), kuchařka Gotta i Havla: Rodina na parte oznámila, co se stalo

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Ďábelské špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact