• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketový pekáč
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový pekáč

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový pekáč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory Syrové
    • cuketa
    • rajčata
    • paprika
    • uzené maso
    • žampiony
    • uzený sýr
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Vymažeme hluboký pekáč nebo zapékací misku. Klademe do něj takto vrstvy:
2
1. syrové brambory nakrájené na plátky posolíme, 2.vrstva: oloupané cukety nakrájené na slabé plátky, posypeme kořením 3.vrstva: plátky uzeného sýra, 4.vrstva: směs nakrájené papriky, rajčat, žampionů a uzeného masa. 5.vrstva: opět nakrájené cukety posypané kořením, poslední vrstvu tvoří plátky brambor posolené a vše zalité šlehačkou.
3
Pečeme v troubě. Tento recept jsem získala od své známé a trochu si ho upravila.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Barevný pekáč

Barevný pekáč

Cuketový koláč II.

Cuketový koláč II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Elis | 7. 10. 2007 20:29

    Dneska jsme meli k obedu, moc dobre. Dala jsem i cibuli a cesnek a koreni gyros

  • Irena | 18. 7. 2007 10:19

    Skvělé!!! Celá rodinka si pochutnala, místo šlehačky jsem dala bešamel.

  • Lenka S. | 31. 5. 2006 14:14

    Trochu jsem si to upravila-nemela jsem cas, zajit do obchodu. Do 4. vrstvy jsem dala jen rajcata+sunkovy salam a misto uz. syra jsem dala obycejny. Bylo to bajecne..diky za inspiraci!!!

  • Renda | 28. 9. 2005 21:22

    Vyzkoušela jsem, přidala celou cibuli na kolečka nakrájenou a nemělo to chybu. Další den to navíc bylo ještě mnohem lepší. Musí se to ale opravdu hodně dlouho zapékat, aby se více vydusila šťáva z brambor i cukiny a zůstala jen tak zapečená smetana. Vřele doporučuji.

  • Lenka K. | 29. 8. 2005 19:51

    Podle mého názoru se cibulí nic nezkazí, naopak se jí může pokrm jen vylepšit. Recept vypadá zajímavě, vyzkouším.

  • monika | 22. 8. 2005 21:22

    Vzkaz pro paní Věru.Cibuli ani česnek nedávám,ale myslím si ,že cibulí by se určitě nic nepokazilo.

  • Věra | 22. 8. 2005 10:11

    Cibule se tam nedává nebo česnek ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Paprika Rajčata Šlehačka Uzené maso Uzený sýr Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Kapr na černo

Kapr na černo

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Polévka z uzeného masa II.

Polévka z uzeného masa II.

Hermelínový salát

Hermelínový salát

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

Květákové makarony

Květákové makarony

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

112
Výborný dresing
Výborný dresing
63
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
51
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
46
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
38
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Cuketový pekáč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact