• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový nákyp I.

autor: rosefun
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový nákyp I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g cuketa
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • sůl
    • tymián
    • majoránka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Cuketu, sýr, salám nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, olej, cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou s práškěm do pečiva. Osolíme a dochutíme kořením.
2
Dáme do vymazaného a vysypaného pekáče a pačeme při 150 stupních do růžova (elektrická trouba). My máme nejradši nákyp k bramborám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Cuketový koláč se švestkami

Cuketový koláč se švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vylda | 30. 4. 2015 21:03

    Pokud jsem se někoho dotkl, že jsem napsal svůj názor, tak se omlouvám. S tou představou o tom, že větší je lepší jsem to nepochopil, nevím o tom, že bych něco takového napsal. A nezlobte se na mě, ale stojím si za svým názorem, že když pomelu hovězí krk od řezníka, tak je to chutnější, zdravější i levnější než s měkkým salámem. Ale opět zdůrazňuji, že je to jen můj názor, který jsem si sem dovolil napsat, snad jsem nikoho neurazil. O:-)

  • Jarka | 29. 4. 2015 21:55

    Někdo má mylnou představu, že větší je lepší :D a neví že i salám se dá koupit bez separátů, sóji a jiných svinstev.

  • Vylda | 29. 4. 2015 20:27

    Pokud je pro Vás nejdůležitější rychlost, tak kupte rovnou nakrájenou vysočinu a máte i pokrájeno. A jestli chcete šmak, tak lžíci vegety, kečup, maggi a sojovku. Děkuji za srovnání se špičkovým českým šéfkuchařem. :-* Přeji hodně úspěchů ve vašem vaření na čas. Neporadil by jste mi, jak uvařit vejce natvrdo do minuty? Děkuji za odpověď mistře <:-)

  • J.Tereza | 27. 4. 2015 15:32

    Nedoporučujem tekutinu zlievať, predsa nie je žiaduce vylievať minerály a vitamíny do kanála. Ostatne, cuketa sa má používať malá, do 25 cm a taká veľa vody neobsahuje. :-)

  • Jarda | 25. 4. 2015 18:57

    No jo jenomže se salámem to má šmak a je to rychlejší než co tady předvádíš ty oPolrajchu z Horní Dolní.

  • Vylda | 25. 4. 2015 10:32

    Doporučuji cuketu nahrubo nastrouhat, osolit a po chvilce slít vodu. Můžete pak dát méně mouky. Z 5 lžic je spíš pevná buchta, ze 3 spíš ragú, ideální za tepla s brambory. Ale hlavně místo salámu dejte třeba 300 gramů mletého hovězího, které si předem orestujte s cibulkou a pak dejte do směsi se zbytkem surovin. Mletý hovězí krk u řezníka vás vyjde levněji než průměrný salám a o kvalitě a zdraví se ani nemusím zmiňovat...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Hladká mouka Majoránka Měkký salám Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký gyros

Řecký gyros

Dort od krtka

Dort od krtka

Cookies II.

Cookies II.

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Trubičky

Trubičky

Segedínský guláš III.

Segedínský guláš III.

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Gulášová polévka z kuřecích žaludků

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Polévka s uzenými žebry a kroupami

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

87
Vajíčková pomazánka se sýrem a šunkou
Vajíčková pomazánka se…
68
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
67
Kuřecí vývar II.
Kuřecí vývar II.
56
Fazolový salát se zeleninou - zdravě a chutně
Fazolový salát se…
47
Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty
Vegetariánské kari s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

LP a česká kráska Maurerová: Dojemné přiznání

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact