• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový nákyp I.

autor: rosefun
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový nákyp I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g cuketa
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • sůl
    • tymián
    • majoránka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Cuketu, sýr, salám nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, olej, cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou s práškěm do pečiva. Osolíme a dochutíme kořením.
2
Dáme do vymazaného a vysypaného pekáče a pačeme při 150 stupních do růžova (elektrická trouba). My máme nejradši nákyp k bramborám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Cuketový koláč se švestkami

Cuketový koláč se švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vylda | 30. 4. 2015 21:03

    Pokud jsem se někoho dotkl, že jsem napsal svůj názor, tak se omlouvám. S tou představou o tom, že větší je lepší jsem to nepochopil, nevím o tom, že bych něco takového napsal. A nezlobte se na mě, ale stojím si za svým názorem, že když pomelu hovězí krk od řezníka, tak je to chutnější, zdravější i levnější než s měkkým salámem. Ale opět zdůrazňuji, že je to jen můj názor, který jsem si sem dovolil napsat, snad jsem nikoho neurazil. O:-)

  • Jarka | 29. 4. 2015 21:55

    Někdo má mylnou představu, že větší je lepší :D a neví že i salám se dá koupit bez separátů, sóji a jiných svinstev.

  • Vylda | 29. 4. 2015 20:27

    Pokud je pro Vás nejdůležitější rychlost, tak kupte rovnou nakrájenou vysočinu a máte i pokrájeno. A jestli chcete šmak, tak lžíci vegety, kečup, maggi a sojovku. Děkuji za srovnání se špičkovým českým šéfkuchařem. :-* Přeji hodně úspěchů ve vašem vaření na čas. Neporadil by jste mi, jak uvařit vejce natvrdo do minuty? Děkuji za odpověď mistře <:-)

  • J.Tereza | 27. 4. 2015 15:32

    Nedoporučujem tekutinu zlievať, predsa nie je žiaduce vylievať minerály a vitamíny do kanála. Ostatne, cuketa sa má používať malá, do 25 cm a taká veľa vody neobsahuje. :-)

  • Jarda | 25. 4. 2015 18:57

    No jo jenomže se salámem to má šmak a je to rychlejší než co tady předvádíš ty oPolrajchu z Horní Dolní.

  • Vylda | 25. 4. 2015 10:32

    Doporučuji cuketu nahrubo nastrouhat, osolit a po chvilce slít vodu. Můžete pak dát méně mouky. Z 5 lžic je spíš pevná buchta, ze 3 spíš ragú, ideální za tepla s brambory. Ale hlavně místo salámu dejte třeba 300 gramů mletého hovězího, které si předem orestujte s cibulkou a pak dejte do směsi se zbytkem surovin. Mletý hovězí krk u řezníka vás vyjde levněji než průměrný salám a o kvalitě a zdraví se ani nemusím zmiňovat...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Hladká mouka Majoránka Měkký salám Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kefírové lívance

Kefírové lívance

Nejjednodušší chleba

Nejjednodušší chleba

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

kuřecí srdíčka

kuřecí srdíčka

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Asijské smažené kuličky (šišky)

Asijské smažené kuličky (šišky)

Kokosovo-datlový koláč

Kokosovo-datlový koláč

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

Vynikající Cookies

Vynikající Cookies

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

48
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Máslové řízky
Máslové řízky
40
Klasické lečo
Klasické lečo
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
33
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Proměna účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměna účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Poslední rozloučení s Hulkem Hoganem (†71): Problémová exmanželka nemohla chybět!

Poslední rozloučení s Hulkem Hoganem (†71): Problémová exmanželka nemohla chybět!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo ze zvěrokruhu je největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo ze zvěrokruhu je největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact