• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
Napište svůj komentář k receptu

Cuketový nákyp I.

autor: rosefun
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketový nákyp I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g cuketa
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • sůl
    • tymián
    • majoránka
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Cuketu, sýr, salám nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, olej, cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou s práškěm do pečiva. Osolíme a dochutíme kořením.
2
Dáme do vymazaného a vysypaného pekáče a pačeme při 150 stupních do růžova (elektrická trouba). My máme nejradši nákyp k bramborám.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Cuketový koláč se švestkami

Cuketový koláč se švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vylda | 30. 4. 2015 21:03

    Pokud jsem se někoho dotkl, že jsem napsal svůj názor, tak se omlouvám. S tou představou o tom, že větší je lepší jsem to nepochopil, nevím o tom, že bych něco takového napsal. A nezlobte se na mě, ale stojím si za svým názorem, že když pomelu hovězí krk od řezníka, tak je to chutnější, zdravější i levnější než s měkkým salámem. Ale opět zdůrazňuji, že je to jen můj názor, který jsem si sem dovolil napsat, snad jsem nikoho neurazil. O:-)

  • Jarka | 29. 4. 2015 21:55

    Někdo má mylnou představu, že větší je lepší :D a neví že i salám se dá koupit bez separátů, sóji a jiných svinstev.

  • Vylda | 29. 4. 2015 20:27

    Pokud je pro Vás nejdůležitější rychlost, tak kupte rovnou nakrájenou vysočinu a máte i pokrájeno. A jestli chcete šmak, tak lžíci vegety, kečup, maggi a sojovku. Děkuji za srovnání se špičkovým českým šéfkuchařem. :-* Přeji hodně úspěchů ve vašem vaření na čas. Neporadil by jste mi, jak uvařit vejce natvrdo do minuty? Děkuji za odpověď mistře <:-)

  • J.Tereza | 27. 4. 2015 15:32

    Nedoporučujem tekutinu zlievať, predsa nie je žiaduce vylievať minerály a vitamíny do kanála. Ostatne, cuketa sa má používať malá, do 25 cm a taká veľa vody neobsahuje. :-)

  • Jarda | 25. 4. 2015 18:57

    No jo jenomže se salámem to má šmak a je to rychlejší než co tady předvádíš ty oPolrajchu z Horní Dolní.

  • Vylda | 25. 4. 2015 10:32

    Doporučuji cuketu nahrubo nastrouhat, osolit a po chvilce slít vodu. Můžete pak dát méně mouky. Z 5 lžic je spíš pevná buchta, ze 3 spíš ragú, ideální za tepla s brambory. Ale hlavně místo salámu dejte třeba 300 gramů mletého hovězího, které si předem orestujte s cibulkou a pak dejte do směsi se zbytkem surovin. Mletý hovězí krk u řezníka vás vyjde levněji než průměrný salám a o kvalitě a zdraví se ani nemusím zmiňovat...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Hladká mouka Majoránka Měkký salám Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Sůl Tvrdý sýr Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Couračka

Couračka

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Pikantní škvarková pomazánka nejen na…

Ravioli s náplní

Ravioli s náplní

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Dušené hovězí s mrkví a fazolkami

Jablečný víkendový koláč - vláčný

Jablečný víkendový koláč - vláčný

Česnekové řízky v těstíčku

Česnekové řízky v těstíčku

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

37
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
25
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Porn Star Martini
Porn Star Martini
24
Lovošská topinka
Lovošská topinka
21
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 16. 9. 2025: Kdo konečně dostane zasloužený kompliment a koho přepadne nostalgie?

Denní horoskop na úterý 16. 9. 2025: Kdo konečně dostane zasloužený kompliment a koho přepadne nostalgie?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

Decastelo zalovila v archivu: Jak staré jsou tyhle Zlatokopky?!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Cuketový nákyp I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact