• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
Napište svůj komentář k receptu

Cuketové karbanátky - utopenci

autor: Hapo
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketové karbanátky - utopenci
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg cuketa nastrouhat a vodu vytlačit
    • 200
      g sýr tvrdý - nastrouhat
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule nadrobno nakrájená
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička vegeta
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,30
      l ocet
    • 75
      g cukr
    • 13
      ks sacharín
    • 1
      ks nové koření kulička
    • 1
      ks pepř celý kulička
    • 1
      ks hřebíček
    • 1
      špetka hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

1
Placičky nebo kuličky obalíme ve strouhance a smažíme. Na proužky nakrájenou cibuli proložíme karbanátky a spaříme horkým nálevem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky s kukuřicí

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 15. 9. 2006 13:16

    Může se to nechat uležet nebo taky zavařit do sklenic. Sacharin je umělé sladidlo v tabletách, dá se koupit v potravinách.

  • Anonym | 12. 9. 2006 13:51

    a to se pak nechá uležet a jí třeba za 3 dny studené opravdu jako utopenci nebo jsem to špatně pochopila? A ještě prosím , můžete mi poradit co jsou to ty sachariny a kde je můžu koupit? Děkuji moc za odpověď,ráda bych to vyzkoušela.

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:42

    jojo Jani...nechat odležet aspoň tři dny....v receptu mám pět, ale kdo by se na to jenom koukal,že?....:o)))

  • Jana Kutačová | 30. 8. 2006 11:09

    Jsem sice masožrout,ale zeleninkou nikdy nepohrdnu.Asi se to taky musí nechat proležet nějakou dobu,co?To jste si na mě holky vymyslely týráníčko.Ach jo!Tchýně mi zase nabízela cukínu,já ji odmítla,ale teď vidím,že si pro ni budu muset zajet.Přemýšlela jsem,že vynadám on-line kuchařce,jelikož sem chodím tak přibližně půl roku a přibrala jsem 3 kila.No,ono se to asi nedá svést na kuchařku,budu s tím muset něco udělat.Ale jak,když je to tady samá dobrotka?:o)))

  • Marsí | 30. 8. 2006 11:04

    Jéééjda...dámy tohle vřele doporučuji....také je dělám a jsou kvělé. A kdo není masožravec, tak má vyhráno dvojnásob....:o)))..dovolím si hodnotit za 1!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa Cukr Hladká mouka Hořčičné semínko Hřebíček Nové koření Ocet Pepř celý Pepř mletý Sacharín Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sýr Vegeta Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Makový závin III.

Makový závin III.

Kořeněná rajská omáčka

Kořeněná rajská omáčka

Hranolky se sýrem

Hranolky se sýrem

Sýrové koláčky z listového těsta

Sýrové koláčky z listového těsta

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Okurkovo-tvarohový salát s koprem

Kynuté pletýnky - smažené

Kynuté pletýnky - smažené

Broskvový želé řez

Broskvový želé řez

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

1076
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
79
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
59
Bramborový salát nakyselo
Bramborový salát nakyselo
57
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
45
Jablečný bread cake
Jablečný bread cake

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Cuketové karbanátky - utopenci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact