• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborami
Napište svůj komentář k receptu

Cuketa s bramborami

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cuketa s bramborami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cuketa
    • 6
      ks brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 100
      g eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Cuketu oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na plátky. Vložíme do zapékací misky, přidáme na kostky nakrájené brambory, posypeme kořením, zalijeme šlehačkou a vrch posypeme strouhaným eidamem. Pečeme asi 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami

Pečené vepřové ocásky (nejen) s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • bolina33 | 21. 7. 2011 13:36

    Dobrý den, recept jsem vyzkoušela. Na radu ostatních jsem přidala prolisovaný česnek, do aidamu jsem přidala i nivu, cuketu jsem měla velikosti 25cm, pro jistotu jsem ji nechala ještě vypotit a přesto mi jídlo "plavalo". Jedna smetana byla asi opravdu hodně. Recept dostane ještě jednu šanci a ostatním dám poté vědět, jak to dopadlo. Za recept děkuji, ale protentokrát dávám za 2.

  • Radek Pšerer | 5. 9. 2008 10:06

    Zdravím všechny, roky děláme cuketu všemožnými způsoby (nejčastěji s mletým masem), ale musím tento jednoduchý recept pochválit, moc nám to chutnalo, je to dobře stravitelné a výborné jídlo. Je dobré nechat cuketu trochu odvodnit (osolením v misce a asi za hodinu odlít vodu) a brambory také nakrájet na kolečka (počesnekovat) a protože máme rádi nivu, děláme to s nivou. Vynikající!!!

  • Tereza J. | 27. 8. 2008 15:22

    Pani Petra, recept je dobrý. Chyba je v tom, že sa používajú cukety nesprávnej veľkosti. Cuketa sa má zberať a používať do veľkosti max 25 cm, vtedy neobsahuje veľa vody a dá sa používať aj surová, nelúpaná, napr. do šalátov. Prerastená cuketa, ktorá sa nechá narásť do veľkosti tekvice, obsahuje veľa vody. U nás je zvykom nechávať cukety prerastať, aby boli veľké. Každé prerastené ovocie a zelenina má nevábnu chuť, pretože už dozrieva na semená. Použite cukety správnej veľkosti a uvidíte ten rozdiel. Alebo použite tekvicu, tá neobsahuje toľko vody.

  • petra kolarova | 27. 8. 2008 15:03

    Tak toto jídlo nám bohužel nechutnalo:-(. Cuketa mi pustila moc vody a i když jsem přidala klobásku, chuť cukety byla mdlá. Snažím se najít další recept, v kterém bych mohla využít tak hojně od babiček dodávanou cuketu a nedaří se mi. Asi se o to pokoušet už nebudu. Prostě cuketa není naše krevní skupina. I tak děkuji za nápad.

  • elyzabeth b. | 24. 7. 2008 14:10

    musim rict, ze to bylo vyborne!! davam 1 bez rozmysleni.. ve dvou jsme snedli pekac:-)

  • Dana Křížová | 18. 10. 2007 16:01

    Opravdu skvělé! Také jsem přidala česnek ;o) Akorát ... nevšimla jsem si, že v receptu není uveden olej :o( Pokapala jsem to na závěr olivovým olejem a bylo to celkem mastné...ale mě to chutnalo. Příště nicméně bez oleje. Dávám za 1!

  • Ňulinka - | 24. 8. 2007 12:33

    Dělali jsme již opakovaně,vynikající,jen dáváme brambory na kolečka jako cuketu,koření grilovací,česnek na brambory a na cuketu koření na grilovanou zeleninu.1.

  • Jarka Mastilová | 31. 7. 2007 17:46

    Dneska jsem dělala na oběd,bylo to skvělé.S manželem jsme si moc pochutnali a proto dávám 1.Podle rady předchozího komentáře jsem také přidala česnek,zelenou cibulku a místo šunkověho salámu jsem dala šunkovou klobásku.Jen na množství které jsem mněla musím příště dát méně šlehačky.Všem dalším kteří budou tento recept zkoušet přejí dobrou chuť.

  • Kamila Hobzová | 5. 7. 2007 14:58

    Děkuji ta tip,je to výborné a rychle připravené,což na mateřské ocením:-).Přidala jsem ještě šunkový salám,česnek a zelenou cibulku a bylo to mňam:-))))

  • Vejik Pilchova | 28. 9. 2006 20:29

    vypada a zni to skvěla..už mam tip na zitřejši oběd.....bude to dobreee

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Eidam sýr Grilovací koření Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Babiččin košíček - Pepíček

Babiččin košíček - Pepíček

Pomerančová bábovka II.

Pomerančová bábovka II.

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Rýžovo-jablečný nákyp

Rýžovo-jablečný nákyp

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým tvarohem

Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

99
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
46
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
37
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale
Spaghetti Carbonara – La…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Cuketa s bramborami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact