Plněná cuketa
Plněná cuketa II
Cuketa plněná mletým masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
dakujem,vyborne rady.vsetky som vyskusal,skvele.
Skvělý jídlo to dělám často a na to rozpustím sýr.
Do masa přidávám ještě na másle podušené žampiony a nakonec před dopečením posypu strouhaným sýrem.Chuť se ještě zvýrazní.
Výborné, dělám každé léto. Cuketu rozkrojím v půlce a plním obě dvě. Mě pak nejvíce chutná ta cuketa se sosem, ani maso nemusím :-)
Ja pridávam do mäsa aj trocha ryže, ako keď plním kapustu alebo papriky.
Ženevské řezy
Zapečený lilek s parmezánem
Med ze sedmikrásek
Bramboráky z kyselého zelí
Kakaové řezy s piškoty
Kuřecí na houbách pro začínající…
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Kuře „65“
Kynutý beránek
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky