Plněná cuketa
Plněná cuketa II
Cuketa plněná mletým masem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
dakujem,vyborne rady.vsetky som vyskusal,skvele.
Skvělý jídlo to dělám často a na to rozpustím sýr.
Do masa přidávám ještě na másle podušené žampiony a nakonec před dopečením posypu strouhaným sýrem.Chuť se ještě zvýrazní.
Výborné, dělám každé léto. Cuketu rozkrojím v půlce a plním obě dvě. Mě pak nejvíce chutná ta cuketa se sosem, ani maso nemusím :-)
Ja pridávam do mäsa aj trocha ryže, ako keď plním kapustu alebo papriky.
Česneková omáčka
Rohlíky na ráno
Gulášová polévka po anglicku
Nivové kremrole
Zapečená (nejen) krůtí játra
Hrnková kávová buchta
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Italské těsto a výborná pizza
Margot buchta z remosky
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí