• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
Napište svůj komentář k receptu

Créme á la Ritz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Créme á la Ritz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g brambory
    • 100
      g pórek
    • 50
      g cibule
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 0,25
      l smetana
    • 1
      lžíce pažitka
    • 4
      lžíce rajčatová šťáva
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu nakrájíme na malé kostičky a ve slepičím vývaru ji uvaříme doměkka. Vývar přecedíme, zeleninu propasírujeme, přidáme smetanu a rajčatovou šťávu. Osolíme, chvíli povaříme a přidáme nasekanou pažitku. Hotové necháme vystydnout a uložíme na několik hodin do chladničky. Podáváme za studena.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920

Citronová bábovka hotelu Ritz z roku…

Crème Brûlée

Crème Brûlée

Crème brûlée

Crème brûlée

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • PetraS | 28. 7. 2013 14:15

    Božíčku lidičky! ;-) Copak je problém udělat omáčku bez smetany, ochutnat, nabrat na lžíci,kápnout si na ni trochu smetany a zase ochutnat??? :-D

  • Tutu | 13. 6. 2013 10:52

    Sůl zřejmě podle potřeby, každý z nás solí trochu jinak. Nám chutná dosolovat Podravkou. Polévky i ostatní pokrmy dostanou lepší chut´. 8-)

  • hudapeta | 26. 2. 2012 19:12

    ano ta smetana no moc tam nesedí to je pravda ale zase to lépe vypadá kdyby to slo tak dam 1/2 ale dam 2 :-\

  • Vlasta Novák | 24. 2. 2012 12:27

    Opraveno...

  • Ladia
    Ladia | 24. 2. 2012 11:30

    Opravte prosím množství soli.

  • Gaba *** | 18. 10. 2005 08:28

    Chutnalo nám, je dobrá. Jasně,že tam musí být smetana, když je to smetanová polévka a né vývar :o))

  • olinka007 mohrova | 30. 11. 2004 10:26

    je to kremova polevka, tak se tam smetana hodi!

  • Zuzana Cekrová | 8. 3. 2004 11:04

    Proč tam musí být smetana ta se tam vůbec nehodí vadilo by kdybych jí tam nedala?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Drůbeží vývar Pažitka Pórek Rajčatová šťáva Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Dip - omáčka na namáčení (univerzál)

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Pohádkový čokoládový dort

Pohádkový čokoládový dort

Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná

Buchta (koláč) z přesnídávek -…

Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony

Krémová omáčka s kuřecím masem a…

Vrstvený koláč

Vrstvený koláč

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

620
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
129
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
92
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
91
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
82
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého břicha. Pozor si dejte i na některé zdravé potraviny!
9 rad, jak se s pomocí jídla zbavit vypouklého…
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Netradiční pizzy, které si zamiluje celá rodina
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté, odpalované i bez koulení
Nejlepší jahodové knedlíky: Tvarohové, kynuté,…
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
AHA.cz Agáta v slzách u Žilkové: Je to masakr! Včera jsem se zhroutila

Agáta v slzách u Žilkové: Je to masakr! Včera jsem se zhroutila

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Když nestíháte pedikúru: Ultra trendy síťované baleríny vás zachrání!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Emotivní předposlední díl Survivoru: Žádost o ruku i podraz! Kdo soutěž opustil?

Emotivní předposlední díl Survivoru: Žádost o ruku i podraz! Kdo soutěž opustil?

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Znáte číslo energie vašeho vztahu? Můžete díky tomu zabránit hádkám i rozvodu, slibuje odbornice

Další doporučené recepty:

Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Cottage wrap ze dvou ingrediencí
Couračka
Couračka
Cream cheese s třešněmi
Cream cheese s třešněmi
Crème Brûlée
Crème Brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
Crème brûlée
  • Recepty.cz
  • Créme á la Ritz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact