• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cordon bleu z mořských ryb
Napište svůj komentář k receptu

Cordon bleu z mořských ryb

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cordon bleu z mořských ryb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • citronová šťáva
    • pepř mletý
    • mouka
    • strouhanka
    • máslo
    • sůl
    • filety z mořské ryby (nejlépe treska nebo štika, sladkovodní ryba se nehodí)
    • plátkový sýr a šunka dle porcí ryb
    • vejce jen bílek

Postup přípravy receptu

1
Filety z mořské ryby (bez kůže) pokapeme citronovou šťávou a popepříme. Na filety položíme plátek sýra a plátek šunky, přeložíme, uděláme kapsu, sešpendlíme a obalíme v trojobalu.
2
Na obalení použijeme jen bílek, lehce ho zpěníme vidličkou a osolíme. Solí se jen bílek, rybu solit není třeba. Smažíme z každé strany asi 4 minuty. Rybu uložíme na teplém místě a pro zjemnění dáme na každý kousek plátek másla.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sekané řízky Cordon bleu

Sekané řízky Cordon bleu

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Kuřecí Cordon Bleu

Kuřecí Cordon Bleu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HaLeh | 11. 9. 2007 20:41

    Dělávám to dost často a hlavně na vánoce místo sladkovodních ryb. Uznejte, že maso, šunka a plátkový sýr nemůže být špatná kombinace.Naší rodině to opravdu chutná, ale chce to vyzkoušet.

  • kiki Zimová | 8. 9. 2007 20:39

    a už to někdo dělal ? je to vůbec dobrý ???

  • Hana | 18. 2. 2007 13:29

    V žádném případě nejde o filé, ale filety z mořských ryb, t.j. plátky rybího masa. Filé by se při této úpravě zcela určitě rozpadlo. Nejlepší maso je opravdu mořská štika nebo aljašská treska. Filety se dají zcela běžně koupit.

  • Di | 23. 1. 2007 09:51

    Štika ano, ale existuje také mořská štika - jde v podstatě o běžné filé.

  • Martin | 22. 1. 2007 21:18

    mozna se pletu, ale neni štika sladkovodní ryba?

  • Di | 29. 11. 2006 12:42

    Jde o recept, ale i o název kvůli vyhledávání. Cordon bleu je mezinárodně známá specialita.

  • Kuchařka on-line | 29. 11. 2006 11:58

    Název byl již opraven.

  • Hanka | 29. 11. 2006 11:54

    Omlouvám se, jde o přepis. Jsem ráda, že jste tak všímavá i když v tomto případě jde spíše o recept. Takže GORDON BLEU.

  • Di | 29. 11. 2006 11:15

    Cordon bleu?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Filety Máslo Mouka Pepř mletý Plátkový sýr Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cibulový koláč se slaninou

Cibulový koláč se slaninou

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Nivoví šneci

Nivoví šneci

Šťavnatý citronový koláč

Šťavnatý citronový koláč

Lahodná cizrna s česnekem

Lahodná cizrna s česnekem

Gyros tousty z cukety - sterilované

Gyros tousty z cukety - sterilované

Cuketové topinky (tousty)

Cuketové topinky (tousty)

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

109
Dýňová tortila
Dýňová tortila
88
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
80
Máslové řízky
Máslové řízky
51
Klasické lečo
Klasické lečo
30
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Cordon bleu z mořských ryb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact