Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Čočka na kyselo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Vepřové na houbách
Velikonoční beránek
Neskutečně žravé kuře
Masíčko po námořnicku
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Babičky škvarkoví šneci
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros