Čočka s klobáskami a pečenou zeleninou
Čočka na kyselo
Čočka s Halloumi a kadeřávkem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ja bych dala cervene.Pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Ja bych dala cervene, pasuje mi to k tomu rajskemu protlaku.
Přes 3 roky nikdo neodpověděl? Já bych dala bílé víno. Většinou se dává častěji a tady mi přijde nějak samozřejmější
Jaké víno? Cervené nebo bílé?
Dělám podobně, jen přidávám pepř, místo protlaku kečup a místo vína ocet, tahle čočka je moc dobrá.
Kotlety plněné šunkou a sýrem
Bramborová pizza s dvojím sýrem
Ředkvičkový salát
Nepečený moučník (dobrotka)
Zapékaný pórek
Kuřecí stehýnka na medu II.
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Jogurtová krkovička zapečená s…
Listové řezy s rumovou polevou
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki