• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cizrna s kuřecím masem
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna s kuřecím masem

autor: janamikus
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 31
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna s kuřecím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kuřecí maso steaky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • olej
    • sůl
    • koření - adžika
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 2
      hrnek cizrna

Postup přípravy receptu

1
Cibulku orestujeme na trošce oleje do zlatova, přidáme maso na kousky smíchané s kořením. Osmahneme, osolíme, vmícháme protlak a dusíme do měkka. Minutku před dokončením přidáme česnek na plátky. Cizrnu vaříme doměkka. Vše smícháme, ozdobíme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cizrna s kuřecím masem II.

Cizrna s kuřecím masem II.

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Meruňková cizrna

Meruňková cizrna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lu | 27. 5. 2015 20:22

    super:) pridala jsem mrazene houby a uzasne!

  • dana | 9. 5. 2014 12:50

    Výborné. Už to jdu vařit podruhé .I manžel byl nadšený.

  • Marithesim | 9. 12. 2012 14:22

    Nejlepší je cizrna Bonduelle v plechovce. Nemusí se vařit, je to hned hotové. Už jsme tento recept dělali doma několikrát a vždy jsme si pochutnali. <3

  • Lucie | 30. 8. 2012 14:50

    Dnes jsem zkusila tento recept a cizrnu jím poprvé, moc mě to nenadchlo anebo jsem to málo dochutila. :-\

  • lumu | 18. 7. 2012 13:33

    výborné :) nikdy bych nevěřila že cizrna může být tak skvělá

  • evissska | 23. 5. 2012 14:39

    výborné a rychlé

  • DrozdovaM | 29. 4. 2012 12:58

    Recept jsem dnes vyzkoušela...je vinikající...jen bych tam přidala trochu víc masa. V receptu chybí, že se cizrna musí předem namočit...a doba vaření cizrny trvá asi 1 hod.

  • Marie L. | 20. 7. 2010 14:35

    Adžika je kořenící směs, obsahuje: česnek, koriandr, papriku, bazalku, majoránku, a další. Používám ji hlavně na houby a zeleninu.

  • zuzana mayerova | 14. 7. 2010 18:35

    Prosim, co je to ta "adzika"?

  • Martina Uhlichová | 4. 6. 2010 17:52

    Cizrnu s kuřecím dělám podobně, ale místo česneku, adžiky a protlaku nejdříve s masem opeču na proužky nakrájené barevné papriky, přidám koření pěti vůní, pak smíchám s cizrnou a podlité trochou vody pár minut dusím pod pokličkou. Udělá se chutná šťáva.

  • Jana Sochová | 1. 3. 2010 10:28

    Velmi dobré, přítel jedl cizrnu poprvé a byl nadšený.

  • Janka Filipkova | 10. 7. 2009 11:48

    Velmi chutné. Aby to nebylo s protlakem takové "agresivní" dávám i trošku kečupu. Dávám jedničku

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Cizrna Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cizrna Koření - Adžika Kuřecí maso Olej Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Podvodnice

Podvodnice

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Kuřecí směs s játry

Kuřecí směs s játry

Kapustové karbanátky II

Kapustové karbanátky II

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Mrkvovo-kedlubnové placky

Mrkvovo-kedlubnové placky

Pečené brambory se zeleninou

Pečené brambory se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

66
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
43
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
23
Buřty na pivu
Buřty na pivu
23
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče
17
Jablečná buchta
Jablečná buchta

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Cizrna po boloňsku
Cizrna po boloňsku
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kuřecím masem II.
Cizrna s kuřecím masem II.
Cizrna s tuňákem a šalvejí
Cizrna s tuňákem a šalvejí
Cizrna se slaninou a vejci
Cizrna se slaninou a vejci
  • Recepty.cz
  • Cizrna s kuřecím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact