• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cizrna s kuřecím masem
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna s kuřecím masem

autor: janamikus
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 31
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna s kuřecím masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks kuřecí maso steaky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • olej
    • sůl
    • koření - adžika
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 2
      hrnek cizrna

Postup přípravy receptu

1
Cibulku orestujeme na trošce oleje do zlatova, přidáme maso na kousky smíchané s kořením. Osmahneme, osolíme, vmícháme protlak a dusíme do měkka. Minutku před dokončením přidáme česnek na plátky. Cizrnu vaříme doměkka. Vše smícháme, ozdobíme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cizrna s kuřecím masem II.

Cizrna s kuřecím masem II.

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Meruňková cizrna

Meruňková cizrna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lu | 27. 5. 2015 20:22

    super:) pridala jsem mrazene houby a uzasne!

  • dana | 9. 5. 2014 12:50

    Výborné. Už to jdu vařit podruhé .I manžel byl nadšený.

  • Marithesim | 9. 12. 2012 14:22

    Nejlepší je cizrna Bonduelle v plechovce. Nemusí se vařit, je to hned hotové. Už jsme tento recept dělali doma několikrát a vždy jsme si pochutnali. <3

  • Lucie | 30. 8. 2012 14:50

    Dnes jsem zkusila tento recept a cizrnu jím poprvé, moc mě to nenadchlo anebo jsem to málo dochutila. :-\

  • lumu | 18. 7. 2012 13:33

    výborné :) nikdy bych nevěřila že cizrna může být tak skvělá

  • evissska | 23. 5. 2012 14:39

    výborné a rychlé

  • DrozdovaM | 29. 4. 2012 12:58

    Recept jsem dnes vyzkoušela...je vinikající...jen bych tam přidala trochu víc masa. V receptu chybí, že se cizrna musí předem namočit...a doba vaření cizrny trvá asi 1 hod.

  • Marie L. | 20. 7. 2010 14:35

    Adžika je kořenící směs, obsahuje: česnek, koriandr, papriku, bazalku, majoránku, a další. Používám ji hlavně na houby a zeleninu.

  • zuzana mayerova | 14. 7. 2010 18:35

    Prosim, co je to ta "adzika"?

  • Martina Uhlichová | 4. 6. 2010 17:52

    Cizrnu s kuřecím dělám podobně, ale místo česneku, adžiky a protlaku nejdříve s masem opeču na proužky nakrájené barevné papriky, přidám koření pěti vůní, pak smíchám s cizrnou a podlité trochou vody pár minut dusím pod pokličkou. Udělá se chutná šťáva.

  • Jana Sochová | 1. 3. 2010 10:28

    Velmi dobré, přítel jedl cizrnu poprvé a byl nadšený.

  • Janka Filipkova | 10. 7. 2009 11:48

    Velmi chutné. Aby to nebylo s protlakem takové "agresivní" dávám i trošku kečupu. Dávám jedničku

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Cizrna Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cizrna Koření - Adžika Kuřecí maso Olej Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Boubínské bramboráčky

Boubínské bramboráčky

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Bílkový chlebíček II.

Bílkový chlebíček II.

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Papriková pasta

Papriková pasta

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Kmínové přírodní filety

Kmínové přírodní filety

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

59
Smetanový dort s ovocem
Smetanový dort s ovocem
24
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
24
Buchty, koláče, záviny se „šimlem“
Buchty, koláče, záviny…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

Zpěvák a lékař Marcell o Zrádcích 2: Všichni jsou připravení!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Cizrna po boloňsku
Cizrna po boloňsku
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kuřecím masem II.
Cizrna s kuřecím masem II.
Cizrna s tuňákem a šalvejí
Cizrna s tuňákem a šalvejí
Cizrna se slaninou a vejci
Cizrna se slaninou a vejci
  • Recepty.cz
  • Cizrna s kuřecím masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact