• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cizrna po boloňsku
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna po boloňsku

autor: klubK2
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna po boloňsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g cizrna
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g kuřecí maso
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks pórek
    • 500
      g rajský protlak
    • 3
      stroužek česnek
    • provensálské koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Připravíme cizrnu dle návodu; pozor musí se máčet cca 10-12 hodin před vařením.
2
Na troše oleje zpěníme cibulku a přidáme na nudličky nakrájené (příp. mleté) maso. Maso necháme zatáhnout a podlijeme vodou.
3
Přidáme nakrájenou mrkev, pórek a protlak a necháme podusit.
4
Ochutíme česnekem, provensálským kořením a osolíme.
5
Vše smícháme s doměka uvařenou cizrnou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • FaFrNoK | 25. 9. 2017 22:50

    po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!

  • Filip | 11. 11. 2014 11:26

    Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....

  • fr | 21. 2. 2014 12:48

    Opravdu 500g protlaku?

  • Lucka | 8. 2. 2014 16:17

    Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)

  • Anonymous | 23. 9. 2013 15:59

    přesně!!!

  • D. | 23. 11. 2012 09:51

    bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...

  • Anonymous | 7. 11. 2012 20:56

    jak muze ve zdrave vyzive byt maso?

  • AV | 19. 5. 2012 16:29

    Hnus!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Cizrna Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Zelenina Luštěniny Drůbeží Z luštěnin Oběd Večeře Dietní Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cizrna Kuřecí maso Mrkev Pórek Provensálské koření Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Kokosová bábovka s kefírem

Kokosová bábovka s kefírem

Ořechový biskupský chlebíček

Ořechový biskupský chlebíček

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

40
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
39
Čočkový salát s pečenou mrkví a petrželí
Čočkový salát s pečenou…
39
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
32
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
25
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Zesnulý herec Jiří Krampol (†87): Stihl natočit vlastní smrt!

Zesnulý herec Jiří Krampol (†87): Stihl natočit vlastní smrt!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Cizrna na italský způsob III.
Cizrna na italský způsob III.
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na rajčatech
Cizrna na rajčatech
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kuřecím masem
Cizrna s kuřecím masem
  • Recepty.cz
  • Cizrna po boloňsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact