• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čínské vepřové s jarní cibulkou
Napište svůj komentář k receptu

Čínské vepřové s jarní cibulkou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čínské vepřové s jarní cibulkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřová pečeně nebo plecko - libové
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      lžíce bílé víno
    • 0,50
      lžička moučkový cukr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kg jarní cibulka nakrájená na malá kolečka
    • 3
      stroužek česnek jemně nakrájený na pláky
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme vepřové přes vlákno na tenounké plátky a ty opět nakrájíme na tenké nudličky, jako sirky. V míse zkombinujeme víno, cukr a škrob, přidáme maso a smícháme. Olej rozehřejeme ve woku nebo prostorné pánvi, přidáme vepřovou směs a mícháme, až maso má světle hnědou barvu (2-3 minuty). Přidáme sojovou omáčku, cibulky a česnek a pokračujeme v míchání dalších 2 minuty. Dochutíme pepřem a solí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

Krůtí ramínko na červeném víně se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • RK | 10. 5. 2007 13:16

    S těmi cibulkami je to dobrý nápad, na jaře super. Dělala jsem ve woku a přidala ještě trochu mražené čínské zeleninové směsi, nemělo to chybu.

  • Aninka | 17. 12. 2006 20:00

    Moc dobrý jídlo na večeři , doma chutnalo.

  • Pastis Petite | 17. 12. 2006 18:53

    Krájení na jemné nudličky se jmenuje "julienne" a je to francouzský a ne český vynález. Tímto způsobem je upravováno mnoho čínských jídel přímo v Číně. Ale v podstatě jde přeci o pokrm a ně o to, jestli se jí hůlkami, vidličkou, prsty nebo lžicí, že? Dobrou chuť!

  • H D | 17. 12. 2006 14:07

    Také bych přidala více sojovky,na kilo ingrediencí je to málo a zázvor.Ale to podle chuti.Anonyme musíte více trénovat! Číňan sní hůlkami i čistý vývar :-))) Ne,vážně.Většinou k tomu nabírá rýži,která je lepivá , a to proto,aby se to dalo jíst hůlkami.Tak hodně úspěchů!:-)))

  • Anonym | 17. 12. 2006 12:00

    Maso na nudličky jako sirky je nějaký český vynález, Číňani jedí hůlkama a ne vidličkou, jak by je asi nabírali?

  • Kamil Krybus | 16. 12. 2006 15:19

    Asi bych ještě do směsi na maso přidal 1/2 lžičky zázvoru a nebál bych se dát do woku 2 lžíce sojové omáčky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Jarní cibulka Moučkový cukr Pepř mletý Rostlinný olej Škrob Sojová omáčka Sůl Vepřová pečeně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Holandské řízky

Holandské řízky

Smažený kapr

Smažený kapr

Černá buchta jednička

Černá buchta jednička

Kváskový chléb

Kváskový chléb

Krabí tyčinky na kari s rýží

Krabí tyčinky na kari s rýží

Kynuté těsto na Buchty, Záviny, Koláče,  Rohlíky...

Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Pórková polévka s mrkví

Pórková polévka s mrkví

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Jednoduché rybízové muffiny / koláč

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

148
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
81
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
77
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
26
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
20
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Blesk.cz Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

  • Recepty.cz
  • Čínské vepřové s jarní cibulkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact