• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čínské vepřové s jarní cibulkou
Napište svůj komentář k receptu

Čínské vepřové s jarní cibulkou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čínské vepřové s jarní cibulkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřová pečeně nebo plecko - libové
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      lžíce bílé víno
    • 0,50
      lžička moučkový cukr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kg jarní cibulka nakrájená na malá kolečka
    • 3
      stroužek česnek jemně nakrájený na pláky
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme vepřové přes vlákno na tenounké plátky a ty opět nakrájíme na tenké nudličky, jako sirky. V míse zkombinujeme víno, cukr a škrob, přidáme maso a smícháme. Olej rozehřejeme ve woku nebo prostorné pánvi, přidáme vepřovou směs a mícháme, až maso má světle hnědou barvu (2-3 minuty). Přidáme sojovou omáčku, cibulky a česnek a pokračujeme v míchání dalších 2 minuty. Dochutíme pepřem a solí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

Krůtí ramínko na červeném víně se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • RK | 10. 5. 2007 13:16

    S těmi cibulkami je to dobrý nápad, na jaře super. Dělala jsem ve woku a přidala ještě trochu mražené čínské zeleninové směsi, nemělo to chybu.

  • Aninka | 17. 12. 2006 20:00

    Moc dobrý jídlo na večeři , doma chutnalo.

  • Pastis Petite | 17. 12. 2006 18:53

    Krájení na jemné nudličky se jmenuje "julienne" a je to francouzský a ne český vynález. Tímto způsobem je upravováno mnoho čínských jídel přímo v Číně. Ale v podstatě jde přeci o pokrm a ně o to, jestli se jí hůlkami, vidličkou, prsty nebo lžicí, že? Dobrou chuť!

  • H D | 17. 12. 2006 14:07

    Také bych přidala více sojovky,na kilo ingrediencí je to málo a zázvor.Ale to podle chuti.Anonyme musíte více trénovat! Číňan sní hůlkami i čistý vývar :-))) Ne,vážně.Většinou k tomu nabírá rýži,která je lepivá , a to proto,aby se to dalo jíst hůlkami.Tak hodně úspěchů!:-)))

  • Anonym | 17. 12. 2006 12:00

    Maso na nudličky jako sirky je nějaký český vynález, Číňani jedí hůlkama a ne vidličkou, jak by je asi nabírali?

  • Kamil Krybus | 16. 12. 2006 15:19

    Asi bych ještě do směsi na maso přidal 1/2 lžičky zázvoru a nebál bych se dát do woku 2 lžíce sojové omáčky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Jarní cibulka Moučkový cukr Pepř mletý Rostlinný olej Škrob Sojová omáčka Sůl Vepřová pečeně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Nakládaná červená řepa

Nakládaná červená řepa

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Jednoduché piškotové kornoutky

Jednoduché piškotové kornoutky

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Zapečené palačinky s masem a zeleninou

Česnekové řízky v těstíčku

Česnekové řízky v těstíčku

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

35
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý…
31
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
28
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
27
Domácí kečup
Domácí kečup
26
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

Krampolova (†87) urna: Připravili mu hrnec Nikdo není dokonalý!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Čínské vepřové s jarní cibulkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact