• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čínské vepřové s jarní cibulkou
Napište svůj komentář k receptu

Čínské vepřové s jarní cibulkou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čínské vepřové s jarní cibulkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřová pečeně nebo plecko - libové
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      lžíce bílé víno
    • 0,50
      lžička moučkový cukr
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      kg jarní cibulka nakrájená na malá kolečka
    • 3
      stroužek česnek jemně nakrájený na pláky
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • sůl na dochucení
    • pepř mletý na dochucení

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme vepřové přes vlákno na tenounké plátky a ty opět nakrájíme na tenké nudličky, jako sirky. V míse zkombinujeme víno, cukr a škrob, přidáme maso a smícháme. Olej rozehřejeme ve woku nebo prostorné pánvi, přidáme vepřovou směs a mícháme, až maso má světle hnědou barvu (2-3 minuty). Přidáme sojovou omáčku, cibulky a česnek a pokračujeme v míchání dalších 2 minuty. Dochutíme pepřem a solí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Kuřecí s jarní cibulkou

Krůtí ramínko na červeném víně se šťouchanými brambory s jarní cibulkou

Krůtí ramínko na červeném víně se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • RK | 10. 5. 2007 13:16

    S těmi cibulkami je to dobrý nápad, na jaře super. Dělala jsem ve woku a přidala ještě trochu mražené čínské zeleninové směsi, nemělo to chybu.

  • Aninka | 17. 12. 2006 20:00

    Moc dobrý jídlo na večeři , doma chutnalo.

  • Pastis Petite | 17. 12. 2006 18:53

    Krájení na jemné nudličky se jmenuje "julienne" a je to francouzský a ne český vynález. Tímto způsobem je upravováno mnoho čínských jídel přímo v Číně. Ale v podstatě jde přeci o pokrm a ně o to, jestli se jí hůlkami, vidličkou, prsty nebo lžicí, že? Dobrou chuť!

  • H D | 17. 12. 2006 14:07

    Také bych přidala více sojovky,na kilo ingrediencí je to málo a zázvor.Ale to podle chuti.Anonyme musíte více trénovat! Číňan sní hůlkami i čistý vývar :-))) Ne,vážně.Většinou k tomu nabírá rýži,která je lepivá , a to proto,aby se to dalo jíst hůlkami.Tak hodně úspěchů!:-)))

  • Anonym | 17. 12. 2006 12:00

    Maso na nudličky jako sirky je nějaký český vynález, Číňani jedí hůlkama a ne vidličkou, jak by je asi nabírali?

  • Kamil Krybus | 16. 12. 2006 15:19

    Asi bych ještě do směsi na maso přidal 1/2 lžičky zázvoru a nebál bych se dát do woku 2 lžíce sojové omáčky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Jarní cibulka Moučkový cukr Pepř mletý Rostlinný olej Škrob Sojová omáčka Sůl Vepřová pečeně
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Černý kuba

Černý kuba

Jogurtová bublanina II.

Jogurtová bublanina II.

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Jablka v županu podle Lorenze Lamase

Mrkvový koláč III.

Mrkvový koláč III.

Mňam kuskus rychlovka

Mňam kuskus rychlovka

Široké nudle se slaninou a zelím

Široké nudle se slaninou a zelím

Donuty

Donuty

Drožďová pomazánka s pepřem

Drožďová pomazánka s pepřem

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

115
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
60
Milánské špagety
Milánské špagety
43
Šťavnaté kuřecí řízečky
Šťavnaté kuřecí řízečky
26
Dušená kmínová kýta na špeku
Dušená kmínová kýta na…
23
"Houboráky" - houbové bramboráky
"Houboráky" - houbové…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

Herci Zlata Adamovská a Miroslav Táborský: Jsou milionáři! Za co utrácejí peníze?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Čínské vepřové s jarní cibulkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact