• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čínská vepřová konzerva
Napište svůj komentář k receptu

Čínská vepřová konzerva

autor: zrzka
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čínská vepřová konzerva
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,50
      kg vepřový bůček
    • 3
      lžička sůl
    • 1
      lžička rychlosůl Praganda
    • 5
      ks nové koření kuliček
    • 5
      ks pepř celý kuliček
    • 4
      dl voda

Postup přípravy receptu

1
Vše dáme do tlakáče, promícháme vařečkou a na mírném ohni vaříme 1 hodinu. Ještě teplé maso buď dáme do uzavíratelné nádoby a dáme do lednice pro rychlou spotřebu - týden vydrží určitě nebo dáme do sklenic a 1/2 hod. zavařujeme při 100 °C.
2
Chutná opravdu jako dříve prodávané čínské konzervy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí vepřovka (vepřová konzerva)

Domácí vepřovka (vepřová konzerva)

Čínská svíčková

Čínská svíčková

Čínská rýže

Čínská rýže

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dagmar Bartolotti | 27. 9. 2012 13:59

    Vidím, že tento výborný recept již dlouho nikdo nekomentoval. Dělám již léta. Jen trošku upravený. Na 1 kg prorostlejšího bůčku dávám 0,5 kg vepř. plecka. Z bůčku odkrojím kůži, pokrájím jej na kostky široké cca 3 cm, plecko pokrájím na kostky 2x2 cm, vložím do tlakového hrnce i s kůží z bůčku, přidám sůl / o půl čaj. lžičky více/, místo rychlosoli 2 čaj. lžičky mletého cukru / na doporučení řezníka /. Po uvaření kůži z bůčku vyjmu / dám pejskovi / a maso mírně rozšťouchám kvedlačkou, plním do zavařovacích sklenic, uzavřu a pro jistotu zavařuji asi 1 hod. Ostatní podle receptu. Používám nejraději za studena na chléb s cibulí, ale také na těstoviny, do francouzských brambor.

  • Majka Rončáková | 21. 4. 2008 13:31

    Kolegyně to dělala z úplně libového bůčku, ale aby ta "vepřovka" nebyla tak suchá, radila bůček méně libový.

  • Jana Kutačová | 21. 4. 2008 09:22

    Mám ještě jeden dotaz..o) Dalo by se použít i jiné vepřové maso než bůček(např. plecko , krkovice)nebo je ten bůček opravdu nutný?Nebo jestli bych mohla aspoň polovinu nahradit jiným masem?Děkuji.o))

  • irena barbulakova | 20. 4. 2008 12:08

    maso jsem připravila a zavařila podle vašeho receptu,je lepši uvařit hned dvě davky protože zmizi rychle.Je to vynikající

  • Květa B. | 27. 8. 2007 20:59

    Praganda se sežene v Makru, viděla jsem ji i Ternu.

  • DANA CHOWANIECOVA | 27. 8. 2007 13:50

    pani květoslavo.kde seženu tu sul pragandu.dekuji

  • Květoslava B. | 26. 2. 2007 14:20

    Tak odměřeno, ze dvou dávek je toho 3,4 litru.Kolik má sklenička od přesnídávky nevím,to už si musíte přepočítat.

  • Květoslava B. | 26. 2. 2007 11:45

    Nikdy jsem to neměřila,ale momentálně to mám v tlakáči,tak se pokusím to odměřit a dám vědět.

  • Jana Kutačová | 26. 2. 2007 06:04

    Kolik je z tohoto množství masa skleniček(např.přesnídávkových)?

  • Květoslava B. | 25. 2. 2007 20:08

    Nevím, nezavařovala jsem, bylo to tak uvedeno v původním receptu. Já osobně bych to tak udělala a po vychladnutí uložila v ledničce.My to sníme a když máme hodně, tak rozdáme.

  • Anonym | 14. 2. 2007 10:30

    Kvetko a pul hodiny zavarovaní stačí? Neni to málo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zavařování & nakládání
Maso Ostatní Zavařování a nakládání Vepřové Dušení Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Nové koření Pepř celý Rychlosůl Sůl Vepřový bůček Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Rychlokvašky mého manžela

Rychlokvašky mého manžela

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Obložená vejce

Obložená vejce

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou

Jitrnice se zelím, bramborem a…

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Jednoduchý (nejen) rajský salát

Špenátové palačinky se špenátovou náplní

Špenátové palačinky se špenátovou…

Doporučujeme

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

62
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
49
Jednoduchá kávová roláda
Jednoduchá kávová roláda
45
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka
42
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby
38
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …

Zajímavé články

Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
AHA.cz Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Ženy.cz Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Blesk.cz Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!

Dědictví po zesnulé metalové legendě Ozzym (†76): Kdo dostane jeho miliardy?!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu, a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu, a co máte rádi!

  • Recepty.cz
  • Čínská vepřová konzerva
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact