• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína z vepřového masa s chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Čína z vepřového masa s chřestem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína z vepřového masa s chřestem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová plec
    • 1
      stroužek česnek
    • zázvor strouhaný
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      špetka cayenský pepř
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 250
      g chřest Nakládaného
    • 4
      ks mrkev
    • 1
      svazek naťové cibulky
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky. Česnek najemno nasekáme, přidáme zázvor, sójovou omáčku, cayenský pepř a lžíci oleje. Marinádou přelijeme maso a necháme odležet.
2
Slijeme chřest nakrájíme ho na kousky. Mrkve a cibuli nakrájíme na slabá kolečka. Na rozehřátém oleji za stálého míchání osmahenme maso, vyjmeme z pánve, přilijeme lžíci oleje, přisypeme zeleninu a 4 minuty dusíme.
3
Přidáme zpět maso, promícháme a smažíme ještě minutu. Pokrm není nutné solit, pro chuť můžeme přidat špetku vegety.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • DiLa | 14. 5. 2014 21:45

    Výborné, moc chutnalo.

  • Ondřej | 13. 5. 2011 13:23

    výborné

  • Zora Manasová | 23. 5. 2010 23:27

    Nie je za čo, rado sa stalo. PS. Gratulujem k zlatu. Zora

  • ivana anavia | 20. 5. 2010 22:13

    děkuji za odpověd

  • Zora Manasová | 15. 5. 2010 22:44

    Určite sa dá použiť čerstá špargľa, biela alebo zelená. 4 minúty jej ale nestačia, takže buď najskôr uvariť, alebo dusiť dlhšie. Skúste sa pozrieť tu http://www.asparagus.sk/pages/spargla.html.

  • ivana anavia | 15. 5. 2010 22:09

    zeptám se možná hloupě ale nikdy jsem s chřestem nevařila. Dal by se použít čerstý bílí chřest? Pokud ano povařit dopředu nebo syrový?

  • Tomáš Matoušek | 28. 4. 2010 18:02

    Recept jsem objevil náhodou, ale kombinací chutí je užasná a vůně mmm. Zkrátka bomba.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cayenský pepř Česnek Chřest Mrkev Naťové cibulky Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vepřová plec Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové plátky na medu

Vepřové plátky na medu

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Ořechový dort mojí babičky

Ořechový dort mojí babičky

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Kuře pečené na medu a citronu

Kuře pečené na medu a citronu

Lehký kakaový koláč se švestkami

Lehký kakaový koláč se švestkami

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

42
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
27
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
26
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
22
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
22
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Čína z vepřového masa s chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact