• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína z párků
Napište svůj komentář k receptu

Čína z párků

autor: Marcela 1
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína z párků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks párky
    • 1
      ks cibule velká
    • 10
      g solamyl (bramborový škrob)
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks bílé zelí malá hlávka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Párky a cibuli nakrájíme na kolečka, obalíme v solamylu a opečeme na tuku. Pak přidáme nakrájené žampiony a zelí. Podlijeme maličko vodou a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou, hořčicí a kečupem.
2
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Valentýnská srdíčka z párků

Valentýnská srdíčka z párků

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Kachní prsa ala čína

Kachní prsa ala čína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hnus | 7. 2. 2016 20:08

    Fuj to je hnus. Zerte jako lidi a ne jako prasata.

  • sisi | 3. 5. 2014 13:11

    Pani Kveto, parky jsou sup sup, takze autor urcite myslel zeli a zampiony.

  • Ivča | 14. 2. 2014 23:38

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Pepa | 14. 2. 2014 23:33

    á máme tady další hnus ..kdo takhle doma vaří je prase ..nic víc

  • Květa | 13. 2. 2014 21:25

    Prosím o radu, co má změknout? Ty párky? Nějak se mi to nezdá :-\

  • martaska | 11. 2. 2014 19:01

    musí být ten solamyl?

  • H | 10. 8. 2013 10:02

    ;-) :-D :-D :-D

  • nečetl jsem, nebudu číst | 20. 7. 2013 22:11

    a moc se přimlovám za vymazáni. Na serveru o vaření nemá GodhajPao co dělat. Pro všechny příznivce kečupové polévky a podobných hnusů doporučuju mimi bazar a další media :-X :-S

  • Iva | 21. 10. 2012 16:10

    Doufám,že vám za tyhle řeči zablokují přístup,vy Ynteligente.A upřímně pochybuji,že pochopíte zo,co jsem tím inteligentem chtěla říct.

  • Kateřina Pátková | 21. 10. 2012 15:02

    Vypadá to zajímavě :-\ ,při první příležitosti odzkouším ;-)

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:35

    Fuj to jsi asi nikdy nejedla nic lepšího než konzervy :-(

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:34

    To jídlo patří vzít a celý ho vyhodit do koše. Dělá se mi z toho zle. Jíte hůř než zvířata....

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:33

    Tohle vymyslí jedině český prase. Hnus hořčice a kečep do číny. Proboha co to vaří za negramota. Fuj!

  • PetraV | 5. 4. 2012 11:55

    Čína ano , ale ne to "COSI" na těchto fotkách :-$

  • Jirka Babica | 16. 11. 2011 14:06

    Fujtajbl to je blaf...jako s kečupem se dá sníst prej všechno ale co je moc to je moc :-$

  • Michaela Linhartová | 29. 10. 2009 16:49

    Mě to přišlo bez chuti, tak jsem tam dala Orientální koření. A je to dobrý a rychlý.

  • miroslav deak | 28. 9. 2008 18:33

    Rychlé a hlavně vynikající.

  • Zuzana Hánová | 2. 2. 2008 18:07

    čína je výborná

  • Věra z Dc | 23. 8. 2007 10:41

    Jednoduché, Rychlé, Dobré a levné no prostě JRDL :-) doporučuji a dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Párky Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Tuk Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Italské kuře

Italské kuře

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Mexické placky tortillas z mouky

Mexické placky tortillas z mouky

Bůčkové závitky se zelím

Bůčkové závitky se zelím

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

90
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
54
Máslové řízky
Máslové řízky
45
Klasické lečo
Klasické lečo
43
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
38
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 6. 8. 2025: Kdo dokončí dlouho odkládané úkoly a kdo bude vystaven zkoušce?

Denní horoskop na středu 6. 8. 2025: Kdo dokončí dlouho odkládané úkoly a kdo bude vystaven zkoušce?

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Četařka Babinčáková z Tankového praporu Martina Adamcová (59) v slzách. Krutá smrt manžela!

Četařka Babinčáková z Tankového praporu Martina Adamcová (59) v slzách. Krutá smrt manžela!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Čína se zeleninou
Čína se zeleninou
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína z kapra
Čína z kapra
Čína z uzeného masa
Čína z uzeného masa
Čína z vepřového masa
Čína z vepřového masa
Číňan na houbách
Číňan na houbách
  • Recepty.cz
  • Čína z párků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact