• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
Napište svůj komentář k receptu

Čína pana Nerudy

autor: denbaden
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína pana Nerudy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      balíček kuřecí maso
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      lžíce sojová omáčka cca
    • 1
      ks česnek palička
    • pepř mletý
    • sůl
    • zakysaná smetana
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme tři lžíce olivového oleje. Zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme na plátky nakrájené stroužky česneku. Podlijeme sojovou omáčkou, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, a bohatě zastříkneme kečupem. To podle Vaší chuti, nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Provaříme a podáváme nejlépe s hranolkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Lasagne pana Monte Castelloniho

Lasagne pana Monte Castelloniho

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • luky vopravil | 27. 11. 2013 15:09

    Snadný a výborný MAMKA byla nadšená. :-) :-D 1

  • Fili | 27. 11. 2012 16:29

    Skvele! Do jidla jsem dal tu zakysanou smetanu velkou. Jidlo uplne exkluzivni a pritelkyne nadsena!! Vyborne! :-)

  • Pavla | 3. 12. 2010 07:56

    Díky za recept-včera jsme zkusili (bez česneku/část kečupu jsem nahradila rajčaty z konzervy). Jen příloha by mi přišla vhodnější chleba nebo i rýže. Ale i když jsem udělala hranolky podle doporučení v recpetu tak se po tom také jen zaprášilo :-)

  • Lenka Nerudová | 17. 4. 2009 11:08

    Sylvo, majdy je dost, klidně dejte ty smetany dvě a majdy bude habaděj

  • Sylva P. | 3. 4. 2009 11:07

    Šla by k tomu jako příloha rýže? Jestli je dost té majdy?

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 18:58

    Určitě příště tu zakysanku vyzkouším, v neděli jsem bohužel musela vzít to, co bylo doma po ruce

  • Lenka Nerudová | 30. 3. 2009 13:04

    Evičko, zkuste opravdu příště tu kysačku, ta tomu dá teprve ten správný šmrnc :-)

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 12:15

    V neděli jsem vyzkoušela /neměla jsem sice zakysanou smetanu, tak jsem dala šlehačku/, vynikající, dávám 1 a alespoň tři hvězdičky k tomu

  • Věra Štroblová | 25. 3. 2009 14:29

    V jednoduchosti je krása, zkusím vyzkoušet zda to v tomto případe funguje a bude-li to nejen krásné ale i chutné :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Arabské kuře

Arabské kuře

Nekynutý závin

Nekynutý závin

Jablečné čatní

Jablečné čatní

Hamburgery original

Hamburgery original

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Hlávkový salát se smetanou

Hlávkový salát se smetanou

Veganský perník

Veganský perník

Thajská kuřecí polévka s houbami

Thajská kuřecí polévka s houbami

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

34
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
30
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony…
28
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
22
Jablkový koláč s drobenkou
Jablkový koláč s…

Zajímavé články

Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak se dají zpracovat
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak…
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
AHA.cz Zpověď nemocné Konvičkové z vozíčku: Nadávají mi kvůli vzhledu!

Zpověď nemocné Konvičkové z vozíčku: Nadávají mi kvůli vzhledu!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Ženy.cz Odvrácená strana žen-superhrdinek. Když je síla vaše největší slabina

Odvrácená strana žen-superhrdinek. Když je síla vaše největší slabina

Blesk.cz Další veselka u Ondřeje Brzobohatého: Provdá sestru!

Další veselka u Ondřeje Brzobohatého: Provdá sestru!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact