• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
Napište svůj komentář k receptu

Čína pana Nerudy

autor: denbaden
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína pana Nerudy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      balíček kuřecí maso
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      lžíce sojová omáčka cca
    • 1
      ks česnek palička
    • pepř mletý
    • sůl
    • zakysaná smetana
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme tři lžíce olivového oleje. Zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme na plátky nakrájené stroužky česneku. Podlijeme sojovou omáčkou, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, a bohatě zastříkneme kečupem. To podle Vaší chuti, nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Provaříme a podáváme nejlépe s hranolkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Lasagne pana Monte Castelloniho

Lasagne pana Monte Castelloniho

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • luky vopravil | 27. 11. 2013 15:09

    Snadný a výborný MAMKA byla nadšená. :-) :-D 1

  • Fili | 27. 11. 2012 16:29

    Skvele! Do jidla jsem dal tu zakysanou smetanu velkou. Jidlo uplne exkluzivni a pritelkyne nadsena!! Vyborne! :-)

  • Pavla | 3. 12. 2010 07:56

    Díky za recept-včera jsme zkusili (bez česneku/část kečupu jsem nahradila rajčaty z konzervy). Jen příloha by mi přišla vhodnější chleba nebo i rýže. Ale i když jsem udělala hranolky podle doporučení v recpetu tak se po tom také jen zaprášilo :-)

  • Lenka Nerudová | 17. 4. 2009 11:08

    Sylvo, majdy je dost, klidně dejte ty smetany dvě a majdy bude habaděj

  • Sylva P. | 3. 4. 2009 11:07

    Šla by k tomu jako příloha rýže? Jestli je dost té majdy?

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 18:58

    Určitě příště tu zakysanku vyzkouším, v neděli jsem bohužel musela vzít to, co bylo doma po ruce

  • Lenka Nerudová | 30. 3. 2009 13:04

    Evičko, zkuste opravdu příště tu kysačku, ta tomu dá teprve ten správný šmrnc :-)

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 12:15

    V neděli jsem vyzkoušela /neměla jsem sice zakysanou smetanu, tak jsem dala šlehačku/, vynikající, dávám 1 a alespoň tři hvězdičky k tomu

  • Věra Štroblová | 25. 3. 2009 14:29

    V jednoduchosti je krása, zkusím vyzkoušet zda to v tomto případe funguje a bude-li to nejen krásné ale i chutné :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Játrová čína

Játrová čína

Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou

Špenátové halušky s krůtími kostkami…

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Dušené vepřové na provensálském koření

Dušené vepřové na provensálském koření

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Nutelový dort II.

Nutelový dort II.

Ovocný koláč se žmolenkou

Ovocný koláč se žmolenkou

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

27
Roláda s mletým masem a zeleninou
Roláda s mletým masem a…
19
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
19
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
18
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Kelímkový jogurtový…
18
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Meruňkový koláč s…

Zajímavé články

Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
AHA.cz Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Místo svatby rozchod? První slova Rolins k Nedvědově známosti

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Tohle jsou důvody, proč vám blednou barvy na oblečení! Jak je uchovat co nejhezčí?

Ženy.cz Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Knírek jako nový trend! Nejvíc HOT jsou totiž muži s knírkem

Blesk.cz Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

Poslední fotky Jiřího Krampola (†87): Dva týdny před smrtí natáčel

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

Partner podle čísla vědomí: Kdo je samec a kdo ženu nosí na rukou?

  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact