• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
Napište svůj komentář k receptu

Čína nečínsky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína nečínsky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks čínské zelí
    • kuřecí prsa nemusí být
    • 1
      svazek petrželová nať
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička koření - adžika nebo Kari či Garam Masala - podle chuti
    • 2
      plátek citron

Postup přípravy receptu

1
Očistíme zeleninu. Ve Woku rozehřejeme olej s hořčičným semínkem. Mezitím na kousky okolo 1-2 cm nakrájíme mrkev, jak semínko začne vyskakovat, tak ji přidáme a zmírníme příkon plotýnky. Wok přiklopíme. Nakrájíme celer a petržel, přidáme, nakrájíme čínské zelí, přidáme, nakrájíme na kousky kuřecí řízek a přidáme. Za občasného protřesení pánve mírně dusíme asi 10 minut. Osolíme a okořeníme, podusíme ještě 5 miut. Přesypeme do vyhřáté misky. Z koleček citrónu ořízneme kůru, nakrájíme je na malé kousky a vmícháme spolu s nasekanou petrželovou natí.
2
Pokrm je velice jemný, zelenina zůstane šťavnatá a zachová si svou chuť, nesmí být moc měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 21. 9. 2007 18:39

    Mílo, Adžika dle slovníku: gruzínská kořenící pastaGruzínská polotuhá a červenohnědá kořenící pasta. Obsahuje zpravidla 3 díly chmeli-suneli, 2 díly sladké papriky, 1 díl česneku, 1 díl koriandru, + díl kopru, sůl a vinný ocet.Adžika může být i sypké koření, které jsem i použil v tomto receptu – Složení: paprika, kopr, koriandr, česnek, sůl 10 %, směs koření a zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech.Ale žádné drama, neostré karí to taky nepokazí.

  • Mila Foglova | 27. 8. 2007 00:04

    Mily Martine, ziji v USA a bohuzel nevim, co je to Adzika. Muzete mi prosim napsat slozeni? Dekuji

  • mario sztojka | 16. 5. 2007 13:49

    bylo to dobre povedlo se vam to!!!!!!!!!!!!!!! fekt z jo!!!!!!!!!

  • MartinV | 6. 2. 2007 19:42

    Kamile, nechť je to tedy Indie. Zároveň český rychloexperiment s chutným koncem :-) Koriandr by určitě prospěl, byla jen petržel ...

  • Kamil Krybus | 6. 2. 2007 18:37

    Martine, správný název by měl znít Indie neindicky, protože uváděným kořením tu chuť posouváš do indické, nikoliv do čínské kuchyně. Snad bych tam ještě přidal pískavici a čerstvý koriandr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Čínské zelí Citron Hořčičné semínko Koření - Adžika Kuřecí prsa Mrkev Petržel Petrželová nať Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krakonošovy drny

Krakonošovy drny

Smetanová cibulačka

Smetanová cibulačka

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Holubce v bešamelu - plněné zelné listy

Holubce v bešamelu - plněné zelné…

Lilkový tatarák

Lilkový tatarák

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou

Kuřecí maso s těstovinami

Kuřecí maso s těstovinami

Vepřový plátek s listovým špenátem

Vepřový plátek s listovým špenátem

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

489
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky
Míchaná vejce (nejen) s…
128
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro…
85
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
38
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
33
Kořeněná rýže s tuňákem
Kořeněná rýže s tuňákem

Zajímavé články

Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
AHA.cz Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl stroj na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl stroj na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Tragické natáčení Emily v Paříži: Smrt na place!

Tragické natáčení Emily v Paříži: Smrt na place!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Další doporučené recepty:

Čevapčiči s cibulkou
Čevapčiči s cibulkou
Čevapi
Čevapi
Čevapi s ajvarem
Čevapi s ajvarem
Čína pro babičku
Čína pro babičku
Čína pro lenochy
Čína pro lenochy
Čína s ananasem
Čína s ananasem
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact