• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
Napište svůj komentář k receptu

Čína nečínsky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína nečínsky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks čínské zelí
    • kuřecí prsa nemusí být
    • 1
      svazek petrželová nať
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička koření - adžika nebo Kari či Garam Masala - podle chuti
    • 2
      plátek citron

Postup přípravy receptu

1
Očistíme zeleninu. Ve Woku rozehřejeme olej s hořčičným semínkem. Mezitím na kousky okolo 1-2 cm nakrájíme mrkev, jak semínko začne vyskakovat, tak ji přidáme a zmírníme příkon plotýnky. Wok přiklopíme. Nakrájíme celer a petržel, přidáme, nakrájíme čínské zelí, přidáme, nakrájíme na kousky kuřecí řízek a přidáme. Za občasného protřesení pánve mírně dusíme asi 10 minut. Osolíme a okořeníme, podusíme ještě 5 miut. Přesypeme do vyhřáté misky. Z koleček citrónu ořízneme kůru, nakrájíme je na malé kousky a vmícháme spolu s nasekanou petrželovou natí.
2
Pokrm je velice jemný, zelenina zůstane šťavnatá a zachová si svou chuť, nesmí být moc měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 21. 9. 2007 18:39

    Mílo, Adžika dle slovníku: gruzínská kořenící pastaGruzínská polotuhá a červenohnědá kořenící pasta. Obsahuje zpravidla 3 díly chmeli-suneli, 2 díly sladké papriky, 1 díl česneku, 1 díl koriandru, + díl kopru, sůl a vinný ocet.Adžika může být i sypké koření, které jsem i použil v tomto receptu – Složení: paprika, kopr, koriandr, česnek, sůl 10 %, směs koření a zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech.Ale žádné drama, neostré karí to taky nepokazí.

  • Mila Foglova | 27. 8. 2007 00:04

    Mily Martine, ziji v USA a bohuzel nevim, co je to Adzika. Muzete mi prosim napsat slozeni? Dekuji

  • mario sztojka | 16. 5. 2007 13:49

    bylo to dobre povedlo se vam to!!!!!!!!!!!!!!! fekt z jo!!!!!!!!!

  • MartinV | 6. 2. 2007 19:42

    Kamile, nechť je to tedy Indie. Zároveň český rychloexperiment s chutným koncem :-) Koriandr by určitě prospěl, byla jen petržel ...

  • Kamil Krybus | 6. 2. 2007 18:37

    Martine, správný název by měl znít Indie neindicky, protože uváděným kořením tu chuť posouváš do indické, nikoliv do čínské kuchyně. Snad bych tam ještě přidal pískavici a čerstvý koriandr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Čínské zelí Citron Hořčičné semínko Koření - Adžika Kuřecí prsa Mrkev Petržel Petrželová nať Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bulharský salát

Bulharský salát

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Pumpkin Soup - Dýňová polévka

Tvarohová bábovka s kakaem

Tvarohová bábovka s kakaem

Kuřecí kari s rýží

Kuřecí kari s rýží

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Tvaroh s rakytníkovým pyré

Kuskus s krabími tyčinkami

Kuskus s krabími tyčinkami

Zdravý brownies dort

Zdravý brownies dort

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

140
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
44
Klasické lečo
Klasické lečo
37
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
37
Domácí kečup
Domácí kečup
36
Letní bramboračka s rajčaty
Letní bramboračka s…

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Nelly Furtado to roztočila: Žhavá show!

Nelly Furtado to roztočila: Žhavá show!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Čevapčiči s cibulkou
Čevapčiči s cibulkou
Čevapi
Čevapi
Čevapi s ajvarem
Čevapi s ajvarem
Čína pro babičku
Čína pro babičku
Čína pro lenochy
Čína pro lenochy
Čína s ananasem
Čína s ananasem
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact