• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
Napište svůj komentář k receptu

Čína nečínsky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína nečínsky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks čínské zelí
    • kuřecí prsa nemusí být
    • 1
      svazek petrželová nať
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička koření - adžika nebo Kari či Garam Masala - podle chuti
    • 2
      plátek citron

Postup přípravy receptu

1
Očistíme zeleninu. Ve Woku rozehřejeme olej s hořčičným semínkem. Mezitím na kousky okolo 1-2 cm nakrájíme mrkev, jak semínko začne vyskakovat, tak ji přidáme a zmírníme příkon plotýnky. Wok přiklopíme. Nakrájíme celer a petržel, přidáme, nakrájíme čínské zelí, přidáme, nakrájíme na kousky kuřecí řízek a přidáme. Za občasného protřesení pánve mírně dusíme asi 10 minut. Osolíme a okořeníme, podusíme ještě 5 miut. Přesypeme do vyhřáté misky. Z koleček citrónu ořízneme kůru, nakrájíme je na malé kousky a vmícháme spolu s nasekanou petrželovou natí.
2
Pokrm je velice jemný, zelenina zůstane šťavnatá a zachová si svou chuť, nesmí být moc měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 21. 9. 2007 18:39

    Mílo, Adžika dle slovníku: gruzínská kořenící pastaGruzínská polotuhá a červenohnědá kořenící pasta. Obsahuje zpravidla 3 díly chmeli-suneli, 2 díly sladké papriky, 1 díl česneku, 1 díl koriandru, + díl kopru, sůl a vinný ocet.Adžika může být i sypké koření, které jsem i použil v tomto receptu – Složení: paprika, kopr, koriandr, česnek, sůl 10 %, směs koření a zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech.Ale žádné drama, neostré karí to taky nepokazí.

  • Mila Foglova | 27. 8. 2007 00:04

    Mily Martine, ziji v USA a bohuzel nevim, co je to Adzika. Muzete mi prosim napsat slozeni? Dekuji

  • mario sztojka | 16. 5. 2007 13:49

    bylo to dobre povedlo se vam to!!!!!!!!!!!!!!! fekt z jo!!!!!!!!!

  • MartinV | 6. 2. 2007 19:42

    Kamile, nechť je to tedy Indie. Zároveň český rychloexperiment s chutným koncem :-) Koriandr by určitě prospěl, byla jen petržel ...

  • Kamil Krybus | 6. 2. 2007 18:37

    Martine, správný název by měl znít Indie neindicky, protože uváděným kořením tu chuť posouváš do indické, nikoliv do čínské kuchyně. Snad bych tam ještě přidal pískavici a čerstvý koriandr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Čínské zelí Citron Hořčičné semínko Koření - Adžika Kuřecí prsa Mrkev Petržel Petrželová nať Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Čebureky II.

Čebureky II.

Plněné ořechy IV.

Plněné ořechy IV.

Chleba s křupavou kůrkou

Chleba s křupavou kůrkou

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Oříškovo-nugátová roláda

Oříškovo-nugátová roláda

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Psí keksy

Psí keksy

Nakládané masové kostky dušené na cibuli

Nakládané masové kostky dušené na…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

143
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…
131
Fazolový salát (nejen) s kořenovou zeleninou
Fazolový salát (nejen) s…
112
Šťouchané brambory nejen s kapustou
Šťouchané brambory nejen…
111
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
73
Musaka z cuket
Musaka z cuket

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Čevapčiči s cibulkou
Čevapčiči s cibulkou
Čevapi
Čevapi
Čevapi s ajvarem
Čevapi s ajvarem
Čína pro babičku
Čína pro babičku
Čína pro lenochy
Čína pro lenochy
Čína s ananasem
Čína s ananasem
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact