• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína II.
Napište svůj komentář k receptu

Čína II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      žloutek
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks feferonka
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 2
      lžička maggi
    • 2
      lžička sůl
    • moučkový cukr
    • 1
      ks cibule
    • 500
      g vepřové maso nebo drůbežího masa

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hod., ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu králíka, vepřové maso, zajíce i hovězí maso, ale divočinu doporučuji nechat ve směsi déle. Také feferony lze dát podle chuti.
2
Odleželé maso osmažíme na rozehřátém oleji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2008 18:16

    Tento recept dělám již 20 let. Kdo tuhle "českou čínu" ochutnal, tak vylízal i talíř. Na 500 g masa dávám 3 žloutky, 3 lžičky nejenom worchestru, ale i 3 lžičky sojové omáčky a 3 lžičky polévkového koření (maggi) a 1 lžičku kari koření. Soli dávám míň - jenom 1 lžičku. A přidávám ještě 1 lžíci solamylu. Veškeré ingredience jsou vyrovnané. Na tento recept nedám dopustit. Hranolky, tatarka, bohatá zeleninová obloha a boule jsou i za ušima. Čína je dobrá také s rýži nebo se špagetami = mňamka. Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2008 18:15

    Tento recept dělám již 20 let. Kdo tuhle "českou čínu" ochutnal, tak vylízal i talíř. Na 500 g masa dávám 3 žloutky, 3 lžičky nejenom worchestru, ale i 3 lžičky sojové omáčky a 3 lžičky polévkového koření (maggi) a 1 lžičku kari koření. Soli dávám míň - jenom 1 lžičku. A přidávám ještě 1 lžíci solamylu. Veškeré ingredience jsou vyrovnané. Na tento recept nedám dopustit. Hranolky, tatarka, bohatá zeleninová obloha a boule jsou i za ušima. Čína je dobrá také s rýži nebo se špagetami = mňamka. Dávám 1.

  • Ladislav Dorazin | 29. 7. 2008 17:19

    Můžu potvrdit,vynikající pokrm.Dá se jíst i s chlebem.

  • Jana Remková | 29. 7. 2008 17:17

    Tak,tak vidím čínu já,Vynikající s tatarkou a hranolkami.Už jsem ji dělala i ze zajíce,jen jsem ji nechala déle uležet.

  • Jana Remková | 29. 3. 2007 08:57

    tak mám pocit,že tato čína je opravdu čína,pokud není nakládaná,tak si můžu koupit nějakou rychlovku z těch sáčků,ale podle mne nemají s čínou vůbec nic společného

  • Anonym | 26. 3. 2007 09:51

    Takhle se dříve dělávala "česká" čína. Nemá sice šťávičku jako "klasika", ale vůbec to není špatné ani chudé. Je to vlastně taková obdoba čínských placiček, které se rozmíchají do směsi. Lze samozřejmě přidat všelico, ale pak už to je jiný recept.

  • Kamil Krybus | 26. 3. 2007 09:39

    Na "čínu" trochu chudé. Určitě bych přidal česnek, zázvor, pepř, na nudličky kedlubnu nebo celer, ubral feferonů a vynechal maggi. A pokud se bude podávat s rýží, tak bych vytvořil na závěr šťávičku z vývaru, bílého vína a škrobu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Maggi Moučkový cukr Rostlinný olej Sůl Vepřové maso Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Česnečka z Vysočiny

Česnečka z Vysočiny

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Řezy z pudinku

Řezy z pudinku

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Americké Brownies (vynikající)

Americké Brownies (vynikající)

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Doporučujeme

45 minut
Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

87
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
71
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
53
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Báječná cuketová polévka
Báječná cuketová polévka

Zajímavé články

Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje snadné hubnutí i lepší trávení. Může to fungovat?
Kytičky vs. zvířátka: Dělená strava slibuje…
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento snadný trik?
Zavařování okurek v myčce na nádobí: Znáte tento…
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů od našich babiček
Letní omáčky jsou v kurzu: 7 nejlepších receptů…
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů, proč je jíst ve velkém, plus tipy, co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Superpotravina týdne: Meruňky. 6 dobrých důvodů,…
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu je ten s překvapením uvnitř
Piñata torta: Nejúžasnější dort na dětskou oslavu…
AHA.cz Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Karel Šíp přiznal smutek: Odchod nese těžce

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Těmito přírodními kabelkami jsme posedlé každý rok! Jaké jsou letos?

Ženy.cz Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Cítíte se provinile kvůli prokrastinaci? Tipy, jak přestat odkládat úkoly

Blesk.cz Petr Fiala (61) z kapely Mňága a Žďorp: Nechal jsem se zavřít do blázince!

Petr Fiala (61) z kapely Mňága a Žďorp: Nechal jsem se zavřít do blázince!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

Kočičí horoskop: V jakém znamení je váš čtyřnohý miláček a co to o něm vypovídá?

  • Recepty.cz
  • Čína II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact